"Αιχμάλωτη του βορρά" της Johanna Lindsey

Δεν είχε μόνο ένα σώμα που θα ζήλευαν και οι βόρειοι θεοί, αλλά κι ένα αγγελικό πρόσωπο με μάτια που μπορούσαν να γίνουν τόσο σκοτεινά σαν άγρια καταιγίδα.
Με την κατηγορία της κατασκοπείας, ο δυνατός πολεμιστής Σέλιγκ Χάαρντραντ συλλαμβάνεται και οδηγείται στα υπόγεια της έπαυλης της λαίδης Έρικα του Γκρόνγουντ. Και όσο οι αλυσίδες κρατούν φυλακισμένο αυτόν τον ρωμαλέο Βίκινγκ μόνο μια σκέψη τον βοηθάει να επιβιώσει… η εκδίκηση!
Όταν η αδελφή του Κρίστεν κατορθώνει να τον απελευθερώσει, την πείθει να απαγάγουν την πανέμορφη λαίδη.
Τώρα η μοίρα των δύο εχθρών έχει αλλάξει. Η Έρικα είναι αιχμάλωτη των Βίκινγκς και ο Σέλιγκ είναι αποφασισμένος να τιθασεύσει το περήφανο πνεύμα της «παγερής βασίλισσας» και να την κατακτήσει με το σπαθί του πάθους του. Δεν μπορούσε όμως ποτέ να φανταστεί ότι η άπιστη καρδιά του θα είναι αυτή που θα πολιορκηθεί από τον πόθο και θα πληγωθεί για πρώτη φορά…

"3 εβδομάδες με τη λαίδη Ζ" της Eloisa James

Αφού δημιούργησε μια τρανταχτή περιουσία, ο Θορν Ντότρι, ο πανίσχυρος νόθος γιος ενός δούκα, αποφασίζει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τη Λετίτσια Ρέινσφορντ.
Ωστόσο, για να κατακτήσει την καρδιά μιας αριστοκράτισσας, θα πρέπει να αποκτήσει πρεστίζ και εξευγενισμένους τρόπους, κάτι που αποτελεί ειδικότητα της λαίδης Ζηνοβία. Αισθαντική, δυναμική και ανεξάρτητη, η λαίδη υπόσχεται ότι θα μεταμορφώσει τον Θορν σε μόλις τρεις εβδομάδες!
Κανένας από τους δύο δεν μπορεί να προβλέψει το απαγορευμένο πάθος που θα κυριεύσει τις ζωές τους.
Ο Θορν συνειδητοποιεί ότι αυτή η γυναίκα θα τον ωθήσει να καταπατήσει όλους τους κανόνες ευπρέπειας, προκειμένου να την κάνει δική του. Άλλωστε, δεν έχει τίποτε να χάσει, παρά μόνο τη φλογερή, αδάμαστη καρδιά του…