Πέθανε σε ηλικία 61 χρονών ο δημοφιλής ηθοποιός και εκφωνητής Χρήστος Σιμαρδάνης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Ο Χρήστος Σιμαρδάνης είχε παίξει σε εξαιρετικές κινηματογραφικές ταινίες, όπως στον «Μελισσοκόμο» και τα «Πέτρινα χρόνια», ενώ η φωνή του είχε συνδεθεί με τα διαφημιστικά σποτάκια εκπομπών του Mega.

Επίσης έλαβε μέρος σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ανάμεσα στις οποίες «Η νταντά», «Λατρεμένοι μου γείτονες» και σε γνωστές ταινίες: «Safe Sex», «Ο Ηλίας του 16ου» κ.ά.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και έζησε εκεί μέχρι 6 ετών. Σπούδασε υποκριτική στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η Σεμίνα Διγενή με ανάρτησή της στο Facebook.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε δώσει πριν δύο χρόνια μια συνέντευξη, όπου μίλησε μεταξύ σοβαρού και αστείου για την κηδεία του!

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης είχε μιλήσει τότε στην εκπομπή “Όλα Καλά” και τη Σοφία Τουντούρη, λέγοντας χαρακτηριστικά την εξής φράση:

«Σκεφτόμουν προχθές και το έλεγα κάπου και με φτύνανε, ότι αν πεθάνω δεν έχω τίποτα να βάλω. Δεν έχω κοστούμι, φορεσιά, δεν έχω τίποτα σοβαρό».