Rampage - Rampage: Το απόλυτο χάος
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Ο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Davis Okoye, ένας άνδρας που κρατάει τον κόσμο σε απόσταση, μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον George, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί που έχουν τροποποιηθεί με παρόμοιο τρόπο. Καθώς τα προσφάτως δημιουργημένα τέρατα διασχίζουν την Βόρεια Αμερική καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους, ο Okoye συμμαχεί με έναν αναξιόπιστο γενετικό μηχανικό για να φτιάξουν ένα αντίδοτο, μέσα σε ένα πεδίο μάχης που συνεχώς χειροτερεύει, όχι μόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά και για να σώσει το τρομακτικό τέρας που ήταν κάποτε φίλος του.



Gaston Lagaffe - Γκαστόν ο γκαφατζής
Κωμωδία
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Γνωρίστε τον γκαφατζή Gaston, τον ευέξαπτο κύριο Prunelle, τη δεσποινίδα Jeanne με τη χαρακτηριστική αλογοουρά, τον αστυνόμο Longtarin και, βέβαια, τον τρομερό και φοβερό κύριο de Mesmaeker! Τρελές εφευρέσεις, γκάφες και καταστροφές «με το κιλό» δίνουν το παρών στις νέες περιπέτειες του ευφυούς πολυτεχνίτη που το μόνο που θέλει είναι να κάνει καλό στους γύρω του.



Midnight sun - Ο ήλιος του μεσονυχτίου
Δραματική
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Κινδυνεύοντας από την έκθεση στο φως του ήλιου, η 17χρονη Katie περνάει την ημέρα της στο σπίτι συντροφιά με τον πατέρα της και την καλύτερή της φίλη. Τα βράδια όμως ο κόσμος της αλλάζει και γίνεται μαγικός: μπορώντας πλέον να κυκλοφορεί άφοβα, η Katie περνά την ώρα της στον σιδηροδρομικό σταθμό, παίζοντας κιθάρα. Μια νύχτα, η μοίρα την ενώνει με τον Charlie και οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά κατά τη διάρκεια ενός ιδανικού καλοκαιριού. Η αγάπη θα τους αλλάξει για πάντα – μπορεί όμως το όνειρο να κρατήσει;



Unlocked - Συνωμοσία
Κατασκοπική
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Η Alice Racine ζει μια ήρεμη ζωή στο Λονδίνο. Κάποτε ήταν η πρώτη ανακρίτρια της CIA, αλλά απέτυχε να λυγήσει έναν κρατούμενο, με αποτέλεσμα τον θάνατο αρκετών ανθρώπων, κάνοντας τη να παραιτηθεί. Όταν η CIA συλλαμβάνει κάποιον που πιστεύεται ότι έχει άμεσες πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, η Alice καλείται απροσδόκητα από την υπηρεσία. Πηγαίνοντας εκεί, θα λάβει ένα τηλεφώνημα από παλιό συνάδελφο, και θα συνειδητοποιήσει ότι της την είχα στήσει. Τώρα, βρίσκεται φυγάς και πρέπει να στραφεί στους ελάχιστους που εμπιστεύεται αναζητώντας τους υπαίτιους, και μαζί προσπαθώντας να αποτρέψει μια φονική βιολογική επίθεση στην πόλη.



La promesse de l' aube - Η υπόσχεση της αυγής
Βιογραφική
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στην Πολωνία, την εφηβεία υπό τον ήλιο της Νίκαιας, ως τις περιπέτειες ως πιλότος στην Αφρική κατά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Romain Gary έζησε μια ιδιαίτερη ζωή. Αλλά ο Gary όφειλε την ενέργεια του, που τον βοήθησε να γίνει ένας σπουδαίος άνθρωπος και διάσημος συγγραφέας, στη μητέρα του, τη Nina. Η τρελή αγάπη αυτής της εκκεντρικής και στοργική μητέρας ήταν αυτή που τον οδήγησε στο να γίνει ένας εκ των κυριότερων συγγραφέων του 20ού αιώνα, και σε μια ζωή γεμάτη ανατροπές, πάθη και μυστήρια. Αλλά η απεριόριστη αυτή μητρική αγάπη θα γίνει και ένα βαρύ φορτίο καθ' όλη τη ζωή του.



Madame Hyde - Κυρία Χάιντ
Κωμωδία φαντασίας
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η Κα Gequil είναι μια εκκεντρική δασκάλα που όλοι οι μαθητές και οι συνάδελφοι της την απεχθάνονται. Κατά τη διάρκεια μιας θυελλώδους νύχτας, τη χτυπά αστραπή και λιποθυμάει. Όταν ξυπνάει, νιώθει κάπως διαφορετική. Πλέον υπάρχει ο εαυτός της, αλλά υπάρχει και η Κα Hyde. Είναι ικανή η Κα Gequil να κρατήσει περιορισμένη την επικίνδυνη Κα Hyde;



L' insulte - Η προσβολή
Δραματική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Στη σημερινή Βηρυτό, μια προσβολή που ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, οδηγεί τον Tony, έναν Χριστιανό Λιβανέζο, και τον Yasser, έναν Παλαιστίνιο πρόσφυγα, να λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο. Η δίκη διχάζει την κοινωνία του Λιβάνου, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βάζουν φωτιά στην ήδη τεταμένη κατάσταση, και παλιές πληγές βγαίνουν στο προσκήνιο, όπως και τραυματικές αποκαλύψεις. Ο Tony και ο Yasser καλούνται να επανεξετάσουν τις ζωές τους και τις προκαταλήψεις τους.