Η Αντιδημαρχεία Παιδείας, το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Βριλησσίων και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Διονύση Π. Σιμόπουλου


τη Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018, στις 18.00μ.μ., στην αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος» του Δήμου Βριλησσίων (πάρκο Μίκης Θεοδωράκης, πρώην ΤΥΠΕΤ, Υμηττού και Πλαταιών).

Ο διακεκριμένος αστροφυσικός Διονύσης Π. Σιμόπουλος θα μιλήσει για το αέναο ταξίδι της ύλης που απαρτίζει το σύμπαν, θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο 4 Books and more και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια βραδιά αφιερωμένη στην αστυνομική λογοτεχνία, τη Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018, στις 19.30μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Δελφών 66, Αιγάλεω).

Η συγγραφέας Χίλντα Παπαδημητρίου θα μας συστήσει τον ήρωά της Χάρη Νικολόπουλο που Για μια χούφτα βινύλια μπήκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών και από τότε αποφάσισε να ακολουθήσει τη Συχνότητα του θανάτου.

Κι επειδή το παρελθόν βρίσκεται πάντοτε σε απόσταση αναπνοής από το παρόν, θα υπενθυμίζει διαρκώς στον εαυτό του τους στίχους: Μην τους πιστεύεις ό,τι κι αν πουν / Έχουνε όλοι κακούς σκοπούς.

Η συγγραφέας θα μας ξεναγήσει στην ελληνική και ξένη αστυνομική λογοτεχνία και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.