Adrift - Μετά την καταιγίδα
Δραματική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Μετά το χτύπημα του πιο φονικού τυφώνα στην ιστορία του Ειρηνικού ωκεανού, η Tami Oldham ξυπνά στη μέση της θάλασσας για να βρει τον αρραβωνιαστικό της άσχημα τραυματισμένο και το σκάφος τους κατεστραμμένο. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επικοινωνήσει με κάποιον ή να βγει από τον ωκεανό, καθώς το πλησιέστερο λιμάνι είναι 1.500 μίλια μακριά. Με τον χρόνο να την κυνηγά και τις μνήμες του δυστυχήματος να δυναμώνουν, η Tami πρέπει να βρει γρήγορα ένα τρόπο για να σώσει τον εαυτό της και τον άνδρα που αγαπά.



Tully - Tully. Τα παιδιά είναι ευτυχία;
Δραματική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Η Marlo, μια παντρεμένη γυναίκα με δυο παιδιά, είναι έγκυος στο τρίτο, και με μισή καρδιά δέχεται το καλοπροαίρετο δώρο του αδελφού της για «νυχτερινή νταντά», με την ελπίδα να ελαττώσει λίγο το στρες της καθημερινότητας της. Η «νυχτερινή νταντά» Tully έχει τη μορφή μιας όμορφης, ανεξάρτητης φοιτήτριας που θα τη βοηθήσει όχι μόνο να βρει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί, αλλά και να αλλάξει εντελώς τη ζωή της με τον πιο απρόσμενο τρόπο.



24 hours to live - 24 ώρες προθεσμία
Δράση
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Ο Travis, ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων αγωνίζεται να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας και του γιου του. Ένας παλιός του συνάδελφος τον πλησιάζει και του κάνει μια δελεαστική πρόταση με μεγάλο οικονομικό όφελος. Να αναλάβει μια επικίνδυνη αποστολή δολοφονίας για λογαριασμό ενός πανίσχυρου μυστικού οργανισμού. Ο Travis θα δεχθεί την πρόταση αλλά λίγο πριν ολοκληρώσει την αποστολή του θα γίνει αντιληπτός με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από την Ιντερπόλ. Και ενώ νομίζει ότι όλα τελείωσαν ξυπνάει στο τραπέζι μια χειρουργικής αίθουσας.



1945
Δραματική
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Κάποια ζεστή ημέρα του Αυγούστου του 1945, κι ενώ οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού είναι αφοσιωμένοι στην προετοιμασία για το γάμο του γιου του τοπικού ιερέα, καταφθάνουν στον σταθμό των τρένων δύο Ορθόδοξοι Εβραίοι κουβαλώντας κάποια μυστηριώδη δέματα. Οι χωρικοί τρέμουν στην ιδέα πως πρόκειται για επιζώντες από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που θα διεκδικήσουν τη χαμένη τους περιουσία... Μιλώντας με ευαισθησία για ένα παραγνωρισμένο θέμα της ευρωπαϊκής ιστορίας, ο σκηνοθέτης τολμά ν' ανοίξει το κουτί της Πανδώρας και ν' αποτυπώσει σ' αυτό το ασπρόμαυρο πορτρέτο μιας ρημαγμένης γης όλες τις γκρίζες ζώνες που καταπατούν οι άνθρωποι σε καιρό ειρήνης.



Knock - Ο γιατρός βλάπτει σοβαρά την υγεία
Κωμωδία
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Δεκαετία του 1950. Ο Knock, ένας ευφυής απατεώνας που αποφάσισε κι έγινε γιατρός, καταφτάνει σε ένα χωριό των Γαλλικών Άλπεων, ώστε να εξασκήσει το επάγγελμα στη θέση ενός συνάδελφου που συνταξιοδοτείται. Αυτό που αρχικά τον φοβίζει είναι ο ισχνός αέρας τον βουνών και το αναζωογονητικό κλίμα αρκούν για να έχουν όλους τους χωρικούς υγιέστατους. Αλλά ο Δρ Knock είναι αποφασισμένος να κάνει περιουσία, και βάλλεται να πείσει τους ντόπιους ότι ένας υγιής είναι στην πραγματικότητα ασθενής αλλά δεν το ξέρει. Μάστορας στην αποπλάνηση και τη χειραφέτηση, ο Knock διαγνώσει σε όλους κι από κάτι, υπάρχει δεν υπάρχει. Η επιτυχία του είναι άμεση και η πόρτα συνέχεια χτυπάει. Αλλά η επιτυχία προκαλεί και ζηλοφθονία, όπως αυτή του ιερέα που βλέπει το ποίμνιο του να στοιβάζεται έξω από την πόρτα του γιατρού, αντί της εκκλησίας. Και ακόμα χειρότερα, ένα δόλιο πρόσωπο από το σκοτεινό του παρελθόν προσπαθεί να τον εκβιάσει.



Money - Η ληστεία
Θρίλερ
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ένας άντρας, μετά τον πρόωρο χαμό της γυναίκας του, μεγαλώνει τη μικρή τους κόρη μόνος του σε μια εργατική συνοικία της Χάβρης. Τα χρέη του στην τοπική συμμορία τον υποχρεώνουν να ληστέψει ένα σπίτι και να πάρει έναν χαρτοφύλακα με λεφτά. Όμως, η ζωή του θα αλλάξει ολοκληρωτικά με αυτό που θα αντικρίσει μέσα σε αυτό το σπίτι.



Marie-Francine - Δεσποινίς ετών 50
Κομεντί
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Εγκαταλείφθηκε από τον σύζυγό της, απολύθηκε από την εργασία της, η 50χρονη Marie-Francine αναγκάζεται τώρα να επιστρέψει στους γονείς της. Αυτοί με τη σειρά τους την αναγκάζουν να εργαστεί σε ένα μικρό κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων, όπου γνωρίζει τον Miguel, διευθυντή ενός εστιατορίου, ο οποίος βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εκείνη.