Hotel Transylvania 3: Summer vacation - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για διακοπές
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Η Μέιβις κάνει έκπληξη στον Δράκουλα μια οικογενειακή κρουαζιέρα στο πολυτελές Κρουαζιερόπλοιο των Τεράτων, ώστε να πάρει διακοπές κι αυτός από το να εξασφαλίζει σε όλους τους άλλους μια ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο του. Αλλά και η υπόλοιπη τερατο-παρέα δεν μπορεί να αντισταθεί και βρίσκεται κοντά τους. Φεύγοντας από το λιμάνι, ο έρωτας κάνει την παρουσία του όταν ο Δράκουλας γνωρίζει τη μυστηριώδη καπετάνισσα του πλοίου, την Έρικα. Τώρα είναι η σειρά της Μέιβις να γίνει ο υπερπροστατευτικός γονέας, κρατώντας μακριά τον μπαμπά από την Έρικα. Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, το αντικείμενο του πόθου του Δράκουλα είναι στην πραγματικότητα απόγονος του Βαν Χέλσινγκ, της νέμεσης του Δράκουλα και όλων των τεράτων.



Skyscraper - Ο ουρανοξύστης
Δράση
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Ο πρώην πράκτορας του FBI και βετεράνος πολέμου Will Ford πλέον εργάζεται σε μια εταιρεία security που αναλαμβάνει τη φύλαξη ουρανοξυστών. Σε μια αποστολή του στην Κίνα θα αναλάβει τη φύλαξη του ψηλότερου και ασφαλέστερου κτιρίου της χώρας, στο οποίο όμως θα ξεσπάσει μια μεγάλη πυρκαγιά και θα οριστεί αυτός ως υπεύθυνος. Καταζητούμενος πλέον, ο Will θα πρέπει να βρει τους πραγματικούς ιθύνοντες ώστε να καθαρίσει το όνομά του και παράλληλα να σώσει την οικογένειά του που έχει παγιδευτεί στο φλεγόμενο κτίριο.



Escape plan 2: Hades - Σχέδιο απόδρασης 2: Άδης
Δράση
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Ο Ray Breslin είναι αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας που εκπαιδεύεται στην τέχνη της δραπέτευσης από τις πιο αδιαπέραστες φυλακές του κόσμου. Όταν ο πιο αξιόπιστος πράκτοράς του, Shu Ren, πέφτει θύμα απαγωγής και εξαφανίζεται μέσα στην πιο περίτεχνη φυλακή που κατασκευάστηκε ποτέ, ο Ray πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει!



American animals - Μια αμερικάνικη ληστεία
Αστυνομική
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Η ασυνήθιστη και συναρπαστική αληθινή ιστορία τεσσάρων φίλων οι οποίοι, ενώ ζούσαν απολύτως φυσιολογικές ζωές, επιχείρησαν να φέρουν εις πέρας μια από τις πιο εξωφρενικές ληστείες στην ιστορία των Η.Π.Α. Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν έτσι όπως τα περίμεναν. Καθώς λοιπόν η παράτολμη κλοπή ξεκινούσε να παίρνει σάρκα και οστά, κάθε ένας από τους τέσσερις φίλους άρχισε να αναρωτιέται αν οι προσπάθειές τους να ενσταλάξουν ενθουσιασμό και νόημα στη ζωή τους, ήταν απλώς μια πλανεμένη προσπάθεια για την επίτευξη του Αμερικανικού Ονείρου.



Metti la nonna in freezer - Βάλε τη γιαγιά στο ψυγείο
Κομεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Είναι αποδεκτό να κλέβουμε το κράτος όταν νιώθουμε ότι μας κλέβει κι εκείνο; Αυτό είναι το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Claudia, μια νεαρή συντηρήτρια αρχαιοτήτων που καταφέρνει να τα βγάζει πέρα χάρη στη σύνταξη της γιαγιάς της, καθώς η αρμόδια δημόσια υπηρεσία καθυστερεί να την πληρώσει. Όταν η γιαγιά της ξαφνικά εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, η χρεοκοπία της χτυπάει την πόρτα, οπότε η Claudia, με τη βοήθεια του προσωπικού της, «παγώνει» τη γιαγιά προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της, μέχρις ότου το κράτος τής καταβάλει αυτά που της οφείλει. Όταν η λύση για όλα τα προβλήματα της Claudia αρχίζει να αχνοφαίνεται, ο Simone, ο πιο άφθαρτος - και ίσως λίγο αδέξιος - αξιωματικός της αστυνομίας οικονομικού εγκλήματος, την ερωτεύεται παράφορα. Κάπου ανάμεσα σε έξυπνες παρανοήσεις, μεταμφιέσεις και παρεξηγήσεις, η ιδιαίτερη απάτη της Κλαούντια θα αρχίσει να «λιώνει» κάθε λεπτό που περνάει σαν μια γιαγιά που ξεπαγώνει στον ήλιο!



Abracadabra - Αμπρακατάμπρα
Μαύρη κωμωδία
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Η Carmen ζει στα προάστια της Μαδρίτης με τον σύζυγο της Carlos. Εκείνη είναι μια συνηθισμένη νοικοκυρά, αφοσιωμένη στην οικογένεια της. Εκείνος είναι ένας εργάτης οικοδομών και οπαδός του ποδοσφαίρου που ζει και αναπνέει για τη Real Madrid. Μια μέρα, όμως, η ρουτίνα θα σπάσει για πάντα. Στη δεξίωση του γάμου του ξαδέλφου της Carmen, Pepe (Jose Mota), ένας ερασιτέχνης υπνωτιστής, κάνει επίδειξη στο κοινό. Ζητά έναν εθελοντή και ο επιφυλακτικός Carlos αποδέχεται την πρόσκληση του. Το επόμενο πρωί ο Carlos αρχίζει να συμπεριφέρεται παράξενα. Κάτι πήγε λάθος και τώρα ένα πνεύμα τον έχει στοιχειώσει. Τα ξαδέλφια ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν μία σουρεαλιστική έρευνα για να φέρουν τον Carlos πίσω, όσο η Carmen αρχίζει να νιώθει μία αλλόκοτη έλξη για τον «νέο» της σύζυγο.



Senor, dame paciencia - Κηδεία είναι, θα περάσει
Δραμεντί
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Η ζωή ενός συντηρητικού, παραδοσιακού ανδρός αναποδογυρίζει όταν η σύζυγος του πεθαίνει σε ατύχημα και πρέπει να μεταφέρει τις στάχτες της στο Καντίθ, ξεκινώντας έτσι ένα road trip έχοντας στο πλευρό του τον gay γιο του, με τον οποίο δεν έχει μιλήσει εδώ και δυο χρόνια, από τότε που του εκμυστηρεύτηκε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, τον αρραβωνιαστικό του, έναν Βάσκο με Σενεγαλέζικες ρίζες, τη μεγαλύτερη κόρη του και τον άνδρα της, έναν Καταλανό που συνηθίζει να μην πληρώνει ποτέ και τίποτα, και την μικρότερη κόρη του με το νέο της φίλο, έναν επαναστάτη, αριστερό hippie. Όλοι μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι που θα τους αλλάξει τις ζωές, θα τους ανοίξει τα μάτια και μαζί τις καρδιές.



The Con is on - SOS έρχονται οι Βρετανοί
Κομεντί
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ένα εκκεντρικό ζευγάρι βρετανών, που είναι δεξιοτέχνες στην απάτη, προσπαθώντας να ξεφύγουν από έναν γκάγκστερ που τους καταδιώκει ταξιδεύουν στο Los Angeles και επιχειρούν να κλέψουν μεγάλης αξίας κοσμήματα με απρόβλεπτες συνέπειες και ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.