Aladdin 2019 - Αλαντίν 2019
Φαντασίας
Διάρκεια: 126'

Η περίληψη:
Ο Aladdin ζει με τον πιστό του πίθηκο στους δρόμους της Βαγδάτης. Μεγάλος του πόθος η πριγκίπισσα Jasmine. Ο κακός σουλτάνος όμως θα τον κλείσει φυλακή για να αρπάξει την εξουσία με τη βοήθεια του μαγικού λυχναριού. Το τζίνι όμως δεν εμφανίζεται σε όλους.



Brightburn - Brightburn: Ζωντανή Κόλαση
Τρόμου
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Μετά από πολλές προσπάθειες να συλλάβει, η Tori γίνεται μαμά και είναι τρισευτυχισμένη με τον σύζυγό της Kyle. Ο μικρός εξελίσσεται πολύ καλά, είναι έξυπνος και γεμάτος περιέργεια για το κόσμο. Στην εφηβεία του όμως εκδηλώνει σκοτεινές δυνάμεις που αρχίζουν να ανησυχούν την Tori. Ο νεαρός αρχίζει να συμπεριφέρεται επικίνδυνα, καθώς σιγά σιγά μεταμορφώνεται σε ένα μοχθηρό αρπακτικό.



L' homme fidele - Ένας πιστός άντρας
Αισθηματική
Διάρκεια: 75'

Η περίληψη:
Ο Abel συναντά την πρώην αγαπημένη του Marianne σε μια κηδεία, η οποία έχασε τον σύντροφό της. Ο Abel βρίσκει ευκαιρία να διεκδικήσει και πάλι την Marianne. Δεν είναι όμως τόσο απλό, αφού ο γιος της και η Eve, εναντιώνονται σε αυτή τη σχέση.



En liberte! - Το πρόβλημά μου είσαι εσύ!
Κωμωδία
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Σε μια περιοχή στη Γαλλική Ριβιέρα ζει η ντετέκτιβ Yvonne Santi, η οποία ανακαλύπτει ότι ο εκλιπών σύζυγός της δεν ήταν ακριβώς αυτό που πίστευε και ένας αθώος άντρας είχε περάσει οχτώ χρόνια στη φυλακή εξαιτίας του. Η Yvonne αποφασίζει να τον βοηθήσει και ακολουθεί μια θεαματική σειρά γεγονότων.



Vom Lokfuhrer, der die liebe suchte... - Το σουτιέν
Δραμεντί
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ένα τρένο διασχίζει μια εύφορη κοιλάδα στους πρόποδες του Καυκάσου και περνώντας από ένα προάστιο του Μπακού, όπου τα κτίρια είναι τόσο κοντά στις γραμμές, οι κάτοικοι αναγκάζονται κάθε φορά που πλησιάζει να μαζέψουν τα πράγματά τους και να μπουν στα σπίτια τους. Ο μηχανοδηγός Nurlan βρίσκει μία μέρα πριν την συνταξιοδότησή του σκαλωμένο στο τρένο ένα σουτιέν. Επιστρέφει λοιπόν στη γειτονιά για να αναζητήσει την ιδιοκτήτρια του σουτιέν.



Rebelles - Σκότωσα το αφεντικό μου
Κωμωδία
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Η Sandra βρίσκει δουλειά σε ένα τοπικό εργοστάσιο, αλλά δεν τα πάει καλά με το αφεντικό της, τον οποίο σκοτώνει κατά λάθος. Μαζί με τις δύο μάρτυρες του συμβάντος ανακαλύπτουν ότι ο νεκρός έκρυβε μια τεράστια περιουσία.Τότε αποφασίζουν οι τρεις τους να τη μοιραστούν.



Everything is wonderful
Δραμεντί
Διάρκεια: 79'

Η περίληψη:
Η Γερμανίδα Λένα παρόλη την οικονομική της άνεση, δε φαίνεται να απολαμβάνει τόσο την ανέμελη ζωή της. Διαπιστώνει ότι ο σύζυγός της την απατά και μαζί με μία φίλη της αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να βιώσουν μία εβδομάδα ξέφρενου πάρτι.