Smuggling Hendrix - Αναζητώντας τον Χέντριξ
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Στη Λευκωσία ένας καλόκαρδος loser, πνιγμένος στα χρέη, αποφασίζει να μεταναστεύσει, την τελευταία στιγμή όμως ο σκύλος του το σκάει στην τουρκοκυπριακή πλευρά κι εκείνος αναζητά τρόπο να τον φέρει πίσω.



El desentierro - Αποκαλύψεις
Θρίλερ
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ένας άντρας επιστρέφει στην πατρίδα του και αποφασίζει να ανακαλύψει τα αίτια της εξαφάνισης του πατέρα του πριν από δύο δεκαετίες, μια κίνηση που τον φέρνει αντιμέτωπο με οδυνηρές αποκαλύψεις κι έναν αιματηρό κύκλο βίας.



Godzilla: King of the monsters - Γκοτζίλα ΙΙ: Ο βασιλιάς των τεράτων
Περιπέτεια
Διάρκεια: 131'

Η περίληψη:
Πέφτοντας σε λάθος χέρια, μια συσκευή που ελέγχει τη συμπεριφορά των τιτάνιων τεράτων ενεργοποιείται κι εκείνα ξυπνούν το ένα μετά το άλλο από αιώνιο λήθαργο. Ανάμεσα σε αυτά και στον αφανισμό του ανθρώπινου είδους στέκουν μόνο μια ομάδα επιστημόνων και ο εξαφανισμένος για χρόνια Godzilla.



ΜΑ
Θρίλερ
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Μια ομάδα μαθητών λυκείου γνωρίζει τη μοναχική Sue Ann, η οποία τους παραχωρεί το υπόγειο του απομονωμένου σπιτιού της για να κάνουν τα πάρτι τους. Η πρόθεσή της όμως δεν είναι και τόσο καλοπροαίρετη...



Dumplin' - Όνειρα σε ψηλοτάκουνες γόβες
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Σε μια επαρχιακή πόλη, η παχύσαρκη έφηβη κόρη μιας πάλαι ποτέ νικήτριας καλλιστείων αποφασίζει να κάνει την επανάστασή της συμμετέχοντας στο διαγωνισμό ομορφιάς τον οποίο διοργανώνει η μητέρα της.



Rocketman
Δραματική
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Στο απόγειο της δόξας του, ο Elton John διηγείται τη ζωή και την καριέρα του σε μια ομάδα ασθενών μιας κλινικής αποτοξίνωσης.



Tristana - Τριστάνα
Δραματική
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Η νεαρή, ορφανή Tristana έρχεται να μείνει στο σπίτι του φιλήδονου αριστοκράτη Don Lope, ο οποίος δεν αργεί να την κατακτήσει. Εκείνη θα φύγει μακριά με έναν ζωγράφο, αλλά θα επιστρέψει βαριά άρρωστη.



Bailando con Margot - Χορεύοντας με τη Μαργκό
Δραματική
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Την Πρωτοχρονιά του 1959, στην Αβάνα, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ επισκέπτεται το αρχοντικό μιας πλούσιας χήρας, για να ερευνήσει την κλοπή ενός πολύτιμου πίνακα ζωγραφικής.