Vault - Η ληστεία της Μαφίας
Περιπέτεια
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Στο Ρόουντ Άιλαντ του 1975, μια ομάδα μικροκακοποιών σχεδιάζει να κλέψει 30 εκατομμύρια δολάρια που ανήκουν στη μαφία.



Celle que vous croyez - Ποιά νομίζεις ότι είμαι
Δραματική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Η Claire είναι μια χωρισμένη καθηγήτρια πανεπιστημίου στα 50 της, η οποία κατασκευάζει στο Facebook το ψεύτικο προφίλ μιας 24χρονης για να πλησιάσει τον πρώην εραστή της μέσω του συγκατοίκου του. Το σχέδιό της, όμως, παίρνει μια απρόβλεπτη τροπή.



Polaroid
Τρόμου
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Η Bird είναι μια συνεσταλμένη, αντικοινωνική έφηβη, στα χέρια της οποίας φτάνει μια παλιά φωτογραφική μηχανή Polaroid. Όποιον φωτογραφίζει εκείνη, όμως, γρήγορα δολοφονείται ανεξήγητα.



Sibyl - Sex & ψυχανάλυση
Δραματική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Η Sibyl είναι μια ψυχαναλύτρια η οποία αποφασίζει να αφοσιωθεί στη λογοτεχνία, παθιάζεται όμως με την Margot, μια νεαρή, ανασφαλή ηθοποιό σε κρίση, η οποία γίνεται η πηγή έμπνευσης του καινούριου της βιβλίου. Προσπαθώντας να τη βοηθήσει, αλλά και να αντλήσει όσο πιο ενδιαφέρον «υλικό» μπορεί, εμπλέκεται στη θυελλώδη ζωή της με ανεξέλεγκτο τρόπο.



Cuba libre
Δραματική
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Στην κατεχόμενη Κούβα του 1898, δύο παιδιά παρασύρονται στη δίνη του απελευθερωτικού αγώνα και του Ισπανο-αμερικανικού πολέμου.



Carnal knowledge - Η γνωριμία της σάρκας
Δραματική
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Οι ερωτικές περιπέτειες του υπερόπτη, αυτάρεσκου Jonathan και του συνεσταλμένου Sandy , από το κολέγιο στα τέλη του ’40 μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του ’70.