Το βιβλιοπωλείο LITTLE BOOK και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Νίκολα Κίνεαρ


το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Χαϊμαντά 35, Χαλάνδρι).

Μπορεί ένα κουνέλι που δεν τολμάει να βγει από το σπίτι του να δείξει μια στάλα θάρρος; Ο Λόγκαν ξεκινάει για την πρώτη του περιπέτεια και δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένος γι’ αυτό. Έξω όμως τον περιμένει ένας εκπληκτικός κόσμος, αρκεί να βρει το κουράγιο να τον ανακαλύψει… Μια αστεία αλλά και ενθαρρυντική ιστορία, που δείχνει ότι όλοι είμαστε πολύ πιο γενναίοι απ’ όσο νομίζουμε.

Σχεδιασμός και εμψύχωση: Παιδαγωγική ομάδα Απ’ουσία

ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ

Για παιδιά από 4 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΑΡΑΒΙ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τo νέο βιβλίο της Λίνας Σωτηροπούλου από τη σειρά «Πίκο και Λόλα»


το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Πίνδου 39, Νέα Φιλαδέλφεια).

Ο Πίκο και η Λόλα είναι δυο φίλοι κολλητοί. Είναι χαρούμενοι και γελαστοί. Όνειρα κάνουνε παρέα, πάνε εκδρομές, περνάνε ωραία. Τι θα γίνει τώρα που ήρθε η ώρα για σχολείο; Η συγγραφέας Λίνα Σωτηροπούλου θα μας αφηγηθεί τις περιπέτειές τους. Ελάτε και εσείς να τους γνωρίσετε, να μοιραστούμε τα όνειρά τους και να κάνουμε σχέδια μαζί τους! Σας περιμένουμε όλους και όλες να παίξουμε και να διασκεδάσουμε!

Για παιδιά από 3 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΝ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εργαστήρι μουσικοκινητικής αγωγής με αφορμή τα βιβλία της Ιρένα Τρεβιζάν

και

το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Αγίων Αναργύρων 5), στους Αγίους Αναργύρους.

Μια μικρή πυγολαμπίδα περιπλανιέται στο δάσος και ψάχνει να βρει κάτι που θα την κάνει να μην αισθάνεται τόσο ασήμαντη. Ένα πουλάκι δυσκολεύεται να μάθει να πετάει και αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια των υπόλοιπων ζώων της σαβάνας. Ελάτε να ακούσουμε και να ζωντανέψουμε τις δύο ιστορίες ακούγοντας τους μαγευτικούς ήχους της φύσης. Στο τέλος του εργαστηρίου τα παιδιά θα δημιουργήσουν τη δική τους κατασκευή.

Εμψυχώνει η νηπιαγωγός, δασκάλα χορού και kids yoga instructor Φωτεινή Χούτου.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Για παιδιά από 3 ετών
___________________________________________________________________________________


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τη δημοφιλή σειρά «Ο μικρός δράκος Καρύδας» του Ίνγκο Ζίγκνερ το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, στις 11.00π.μ., στον χώρο της βιβλιοθήκης (Κοντόπουλου 13, Αγία Παρασκευή).

Με τον δράκο Καρύδα δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος πού θα βρεθείς. Μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις εποχή, χώρα ή… πλανήτη. Αν είσαι γενναίος και σου αρέσει η περιπέτεια, έλα να ζήσουμε μαζί μία από τις παράξενες περιπέτειες του δράκου Καρύδα. Μπορεί να βρεθούμε Στην εποχή των δεινοσαύρων ή να κάνουμε ένα Ταξίδι στον Βόρειο Πόλο. Μπορεί να ζήσουμε μια Περιπέτεια στους Ινδιάνους ή να μάθουμε ποιες ήταν Οι πρώτες περιπέτειες του δράκου Καρύδα και πώς ήταν η πρώτη μέρα για τα Δρακάκια στο σχολείο.

Η Ομάδα Θεάτρου Ανεμόμυλοι θα σε περιμένει. Βάλε άνετα ρούχα, φόρα την καλύτερή σου διάθεση, οπλίσου με θάρρος και έλα!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 5 ετών
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο: 210-6396311