Just Mercy - Αγώνας για δικαιοσύνη
Δραματική
Διάρκεια: 137'

Η περίληψη:
Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ο απόφοιτος της Νομικής του Χάρβαρντ Bryan Stevensonν αποφασίζει να αφοσιωθεί στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μελλοθανάτων στην Αλαμπάμα. Όταν γνωρίσει τον Walter McMillian, καταδικασμένο για τη δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας, και μελετήσει την υπόθεσή του, καταλαβαίνει πως έχει πέσει θύμα δικαστικής πλάνης.



Emma.
Κομεντί
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Στην Αγγλία των αρχών του 19ου αιώνα η νεαρή, πλούσια και δυναμική Emma Woodhouse έχει ως χόμπι τα προξενιά. Παγιδευμένη μέσα την υπερβολική αυτοπεποίθησή της και παραμελώντας τα συναισθήματά της, θα εμπλακεί σε μια σειρά από παρεξηγήσεις.



Madre - Εξαφανισμένος
Δραματική
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Δέκα χρόνια έχουν περάσει από την εξαφάνιση του εξάχρονου γιου της Elena σε μια ακτή της Γαλλίας. Εκείνη, έχοντας εγκαταλείψει τη Μαδρίτη, δουλεύει πλέον σε ένα εστιατόριο στην ίδια παραλία κι έχει αρχίσει να αφήνει πίσω της το τραγικό συμβάν. Όλα όμως θα αλλάξουν όταν γνωρίσει έναν έφηβο που της θυμίζει έντονα τον χαμένο της γιο.



Nuestras madres - Οι μητέρες μας
Δραματική
Διάρκεια: 78'

Η περίληψη:
Στην Γουατεμάλα του 2018 ο νεαρός Ερνέστο δουλεύει ως ιατροδικαστής, ταυτοποιώντας σωρούς με ανθρώπους που μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούνταν αγνοούμενοι. Κι ενώ η χώρα συγκλονίζεται από τη δίκη των στρατιωτικών που εμπλέκονται σε εγκλήματα κατά τη διάρκεια του πρόσφατου εμφυλίου, μια πληροφορία θα οδηγήσει τον Ερνέστο στα χνάρια του αντάρτη πατέρα του, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ.



Brahms: The Boy II
Τρόμου
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Έπειτα από ένα τραυματικό γεγονός μια οικογένεια μετακομίζει στη έπαυλη των Χίλσαϊρ, όπου ο μικρός γιος βρίσκει μια πορσελάνινη κούκλα, τον Brahms, με την οποία γίνονται αχώριστοι φίλοι.



La gomera - Οι σφυριχτές
Αστυνομική
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Ο Cristi, ένας διεφθαρμένος Ρουμάνος αστυνομικός, ταξιδεύει στις Κανάριους Νήσους και μαθαίνει την τοπική «γλώσσα» συνεννόησης μέσω σφυριγμάτων για να ελευθερώσει από τη φυλακή έναν γκάνγκστερ που συνελήφθη στο Βουκουρέστι. Ο τελευταίος είναι ο μόνος ο οποίος γνωρίζει πού είναι κρυμμένη η λεία από μια ληστεία 30 εκατ. ευρώ.



Kaptein Sabeltann og Skatten i Lama Rama - Ο Πίνκι και οι Πειρατές
Περιπέτεια
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ο ορφανός Πίνκι ακολουθεί τον θρυλικό Πειρατή Μαυροδόντη στην αναζήτηση του μυθικού θησαυρού του Λάμα Ράμα, ιδιοκτησία ενός εκκεντρικού σουλτάνου και στόχο πολλών αδίστακτων παρανόμων των Επτά Θαλασσών.