Pinocchio - Πινόκιο

Φαντασίας
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Ένας πάμφτωχος ξυλουργός κατασκευάζει τον Pinocchio, μια μαριονέτα που παίρνει ζωή και ξεκινά μια μεγάλη περιπέτεια για να ανακαλύψει τον κόσμο και να γίνει ένα αληθινό αγόρι.



Wasp network - Αβάνα, η πόλη των κατασκόπων
Θρίλερ
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ομάδες εξόριστων στη Φλόριντα Κουβανών οργανώνουν τρομοκρατικά χτυπήματα στην Κούβα και απεργάζονται την ανατροπή του Fidel Castro. Τόσο η κουβανική όσο κι η αμερικανική κυβέρνηση, όμως, έχουν τα δικά τους μυστικά σχέδια.



Sir - Μη με λες κύριο
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Η Ratna, νεαρή χήρα από την επαρχία, εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του Ashwin, γόνου πλούσιας οικογένειας του οποίου ο γάμος ακυρώνεται την τελευταία στιγμή. Με το πέρασμα του χρόνου οι δυο τους θα έρθουν κοντά, αλλά οι αγεφύρωτες ταξικές διαφορές τους τους εμποδίζουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.



Bloodshot
Περιπέτεια
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Ο Ray Garisson, στρατιώτης που σκοτώθηκε στη μάχη, ξαναζωντανεύει χάρη σε μια προηγμένη τεχνολογία που του χαρίζει υπερδυνάμεις και δυνατότητα γρήγορης αυτοθεραπείας. Αναζητεί τον άντρα που δολοφόνησε τη γυναίκα του, αλλά αδυνατώντας να εμπιστευτεί τη (διαγραμμένη) μνήμη του παγιδεύεται σε μια σκοτεινή συνωμοσία.