Σάββατο 23/01/2021, στις 11.00π.μ.

Η Μαριλίτα Χατζημποντόζη σάς περιμένει
παρέα με την Ανεμώ και το σπασικλάκι.

Η Ανεμώ θέλει να γίνει σέρφερ. Δύσκολο; Πολύ. Ο αδερφός της πάλι θέλει να μην τον λένε σπασικλάκι στο σχολείο. Δύσκολο; Και αυτό πολύ. Το κουτί των επιθυμιών, το ουράνιο τόξο στην τσάντα και τα σαράντα κύματα τελικά θα φέρουν και στους δύο τα πάνω κάτω! Ή μήπως τα κάτω πάνω;

Για παιδιά από 7 ετών
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε ΕΔΩ.
____________________________________________________________________________________


Σάββατο 23/01/2021, στις 18.00μ.μ.

Εκδήλωση για παιδιά με αφορμή το νέο βιβλίο της Λίνας Μουσιώνη
Η κατάσκοπος των βιβλίων


Η Κάλλη προσπαθεί να βρει χρόνο για να παίξει με τη μαμά της, αλλά εκείνη είναι σκυμμένη στα βιβλία και τον υπολογιστή για να τελειώσει το μεταπτυχιακό της. Για να βρίσκεται κοντά της, η Κάλλη μετακομίζει στο γραφείο της. Πώς να περάσει όμως η ώρα όταν πρέπει να κάνει απόλυτη ησυχία; Αυτό δεν το είχε υπολογίσει. Βαριέται πολύ, ώσπου σκαρφίζεται ένα παιχνίδι με τα βιβλία της μεγάλης βιβλιοθήκης. Γίνεται η κατάσκοπος των βιβλίων! Ακολουθεί τους κανόνες, παίζει δίκαια και ανακαλύπτει κρυμμένους θησαυρούς και μυστικά.

Η συγγραφέας Λίνα Μουσιώνη περιμένει όλους μας, μικρούς και μεγάλους, για να μας αφηγηθεί την ιστορία της Κάλλης, να μας μάθει τους κανόνες του παιχνιδιού που σκαρφίστηκε και να μας κάνει συμπαίχτες της με ό,τι σημαίνει αυτό… Ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε σπουδαία έργα!

Για παιδιά από 7 ετών

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ζωντανά, συνδεθείτε στη σελίδα facebook των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.