No time to die
Περιπέτεια
Διάρκεια: 163'

Η περίληψη:
Ο James Bond έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έχει ψυχρανθεί με την Madeleine και ζει απομονωμένος στην Τζαμάικα. Όταν, όμως, ο παλιός συνεργάτης του στη CIA Felix Leiter ζητήσει τη βοήθειά του, ο Βρετανός μυστικός πράκτορας θα αναλάβει τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα και θα παρασυρθεί σε μια θανάσιμη παγίδα.



Love trilogy: Chained - Εγκλωβισμένος
Δραματική
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Η καθημερινότητα ενός αστυνομικού αναστατώνεται επικίνδυνα όταν η σύζυγός του αποβάλλει κι εκείνος έρχεται σε σύγκρουση με την έφηβη θετή κόρη του, ενώ στη δουλειά του κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.



Δεν ακούμε τα τραγούδια
Σινεφίλ
Διάρκεια: 81'

Η περίληψη:
Ο Νίκος και η Νόρα προσκαλούν στο σπίτι τους τον Άγγελο για να περάσει τη νύχτα μαζί τους, έναντι αμοιβής. Η συνάντησή τους θα ξεκινήσει γεμάτη παιχνιδιάρικες εκπλήξεις, θα εξελιχθεί όμως εντελώς απρόοπτα και για τους τρεις τους.



Das vorspiel - Η ακρόαση

Δραματική
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Η Anna είναι μια τελειομανής δασκάλα βιολιού η οποία προετοιμάζει έναν ταλαντούχο μαθητή της για τις εξετάσεις εισαγωγής στο ωδείο. Η αφοσίωσή της θα την απομακρύνει από το σύζυγο και τον νεαρό γιο της, ενώ η πίεση την οποία αισθάνεται γίνεται ολοένα και πιο ανεξέλεγκτη.