Benedetta - Μπενεντέτα
Δραματική
Διάρκεια: 131'

Η περίληψη:
Στα τέλη του 17ου αιώνα κι ενώ η πανούκλα θερίζει την Ιταλία, η νεαρή καλόγρια Benedetta Carlini βασανίζεται από θρησκευτικά και ερωτικά οράματα. Η άφιξη της Bartolomea, την οποία παίρνει υπό την προστασία της, θα την παρασύρει σε μια παθιασμένη σχέση με απρόβλεπτες συνέπειες.



The many saints of Newark - Οι άγιοι της Μαφίας
Γκανγκστερική
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Ο νεαρός Tony Soprano μεγαλώνει στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ έχοντας ως είδωλό του το θείο του, Dickie Moltisanti. Έναν γκάνγκστερ της οικογένειας ΝτιΜέο, η οποία στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και στις αρχές αυτής του ’70 θα έρθει σε μετωπική αντιπαράθεση με τους Αφροαμερικανούς που διεκδικούν το μερίδιό τους στο παράνομο κέρδος.



Karditsa forever
Κωμωδία
Διαρκεια: 105'

Η περίληψη:
Δυο φίλοι από την Φραγκοσυκιά Καρδίτσας θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μια κομπίνα που στήνουν ο δήμαρχος κι ένας τοπικός βουλευτής, οι οποίοι για να πουλήσουν οικόπεδα διαδίδουν πως στο χωριό βρέθηκαν μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου.



The power of the dog - Η εξουσία του σκύλου
Δραματική
Διάρκεια: 126'

Η περίληψη:
Στη Μοντάνα του 1925 η σχέση των αδελφών Burbankθα δοκιμαστεί όταν ο κοινωνικός George φέρει στην απομονωμένη φάρμα τους τη νέα του σύζυγο, την οποία ο μοναχικός καουμπόι Phil περιφρονεί προκλητικά.



Αλέξανδρος ο Μακεδών
Περιπέτεια
Διάρκεια: 72'

Η περίληψη:
324 π.Χ. Μια επιστολή που λαμβάνει η βασίλισσα Ολυμπιάδα από το γιο της Αλέξανδρο γίνεται αφορμή να ξετυλιχτούν αναμνήσεις, συναντήσεις και οράματα του μεγάλου στρατηλάτη, λίγο πριν αυτός αφήσει την τελευταία του πνοή.



Jhalki - Φευγαλέα σπουργίτια
Δραματική
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Όντας σε οικονομική ανάγκη, οι γονείς του εφτάχρονου Babu τον στέλνουν μακριά από το χωριό τους για να δουλέψει και να επιβιώσει, υπό την επιτήρηση ενός απατεώνα γυρολόγου. Η λίγο μεγάλη του αδελφή Τζάλκι, όμως, τον ακολουθεί σ’ ένα μακρινό ταξίδι στη χαοτική μεγαλούπολη, όπου τον αναζητά για να τον φέρει πίσω.



Βαβέλ – Από τη σιωπή στην έκρηξη
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 73'

Η περίληψη:
Η ιστορία του περιοδικού Βαβέλ και του ομώνυμου φεστιβάλ, τα οποία έκαναν γνωστή στη χώρα μας την τέχνη του (ενήλικου) κόμικς.