Ο Καναδός ηθοποιός Cory Monteith, γνωστός κυρίως από το ρόλο του στη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά "Glee", βρέθηκε νεκρός χθες σε ξενοδοχείο του Βανκούβερ στον Καναδά, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Ο Monteith, 31 ετών, βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο Fairmont Pacific Rim του Βανκούβερ, στο οποίο διέμενε από τις 6 Ιουλίου, γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης. Τα αίτια του θανάτου του ηθοποιού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχές, όμως έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια αφού, ουδεμία ένδειξη που να οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα, δεν βρέθηκε.
Ο Monteith, αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και άλλες ουσίες και ήταν μόλις τον περασμένο Απρίλιο όπου ο εκπρόσωπός του, ανακοίνωσε πως ο νεαρός ηθοποιός, είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης.
Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Βανκούβερ, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Monteith βρισκόντουσαν και άλλα άτομα τη νύχτα της Παρασκευής, όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ηθοποιός επέστρεψε στο δωμάτιό του μόνος νωρίς το πρωί του Σαββάτου και έτσι έμεινε, μέχρι που για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άφησε την τελευταία του πνοή.