Η Chitose Piyoko είναι μια από εκείνες της mangaka που έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό κατεξοχήν μέσω των dj δημιουργιών της, τα οποία όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, αποτελούν fan made ιστορίες βασισμένες σε άλλα manga. Το "Ore-sama wa Koi no Dorei" που κυκλοφόρησε το 2010 από τις εκδόσεις Kaiousha στα περιοδικά της "Gush" και "Gush Mania EX", ενώ αργότερα προχώρησε και στην έκδοση ολοκληρωμένου τεύχους, είναι το πρώτο manga της Piyoko που έτυχε να πέσει στα χέρια του. Αποτελούμενο από 5 κεφάλαια, με το καθένα από αυτά να αφηγείται και μια διαφορετική ιστορία, και φτάνοντας τις 146 σελίδες, είναι σίγουρο πως αποτελεί ένα ενδιαφέρον και ευχάριστο ανάγνωσμα που ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ MANGA:
- He is a Slave of Love: Ο Takatsuki, πρώτος μαθητής και εξαιρετικά δημοφιλής εξαιτίας της εξωτερικής του εμφάνισης, τόσο ανάμεσα στις γυναίκες όσο και στους άντρες, είναι αποφασισμένος να τυλίξει στα δίχτυα του τον καθηγητή του, Suou, τον οποίο θεωρεί και τον μοναδικό κατάλληλο για να βρεθεί στο πλευρό κάποιου με τα δικά του στοιχεία. Ωστόσο, ο Suou, απορρίπτει αρχικά τον Takatsuki, εξαιτίας της σχέσης μαθητή-καθηγητή που υπάρχει ανάμεσά τους, φτάνοντας παρ' όλα ταύτα σε έναν συμβιβασμό με τον Takatsuki να γίνεται σκλάβος του, με τη νέα αυτή κατάσταση όμως να επηρεάζει τη ζωή του σε καθημερινό αλλά και μαθησιακό επίπεδο.
- To Want to Make it a Teacher: Ο Chihaya έχει αναλάβει να προγυμνάσει τον Fujisawa, έναν μαθητή του με μέτριες αποδόσεις που ωστόσο, έχει εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες. Ο δεύτερος, προσπαθεί πάρα πολύ να προσεγγίσει ερωτικά τον πρώτο ο οποίος παρά που ενδιαφέρεται για εκείνον, δεν μπορεί να τον πάρει στα σοβαρά όχι μόνο εξαιτίας των θέσεών τους, αλλά και της ηλικιακής διαφοράς που τους χωρίζει.
- The Main Dish at the End: Ο Minase, δημοφιλής μαθητής Λυκείου αλλά και διάσημο μοντέλο, έχει όλο το σχολείο στα πόδια του. Ο Iwasaki, ένας χαμηλών τόνων μαθητής με διακριτική παρουσία, τον θαυμάζει στα κρυφά αλλά δεν θα τολμούσε ποτέ μια οποιαδήποτε φιλική προσέγγιση. Όταν ο Minase τον γλιτώνει από μια επίπληξη του διευθυντή τους, βρίσκεται υποχρεωμένος να τον ακολουθεί για μία εβδομάδα, εκπληρώνοντας κάθε επιθυμία του, αλλά και όντας υποχρεωμένος να ανέχεται τις περιπτύξεις του με διάφορους που προσφέρονται κι εκείνος δεν αρνείται.
- The Emperor of Skyscraper: Ο Yuuma αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα διευθυντή στην εταιρεία του πατέρα του, έπειτα από την ξαφνική αποχώρηση του δεύτερου. Αγχωμένος και συνάμα πρόθυμος να αποδείξει την αξία του, θα συνεργαστεί με τον Shinozaki, το μέχρι πρότινος δεξί χέρι του πατέρα του, έναν άνθρωπο επιτυχημένο και με αυτοπεποίθηση που φαίνεται να ξέρει τι κάνει αλλά και να αμφισβητεί παράλληλα τις ικανότητες του Yuuma, άσχετα αν δεν το λέει, την ίδια ώρα που ο τελευταίος έχει να αντιμετωπίσει ένα καθημερινό φαινόμενο παρενόχλησης που δεν ξέρει από ποιον προέρχεται και γιατί συμβαίνει.
- Wrap Me Softly: Ο Motomiya και ο Asanishi είναι συνεργάτες και δουλεύουν για λογαριασμό μιας εταιρείας εσωρούχων. Σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, όπου θα αναγκαστούν να μοιραστούν το ίδιο δωμάτιο για κάποιες μέρες, η κατάσταση θα γίνει λίγο πιο... θερμή, με τον Motomiya να αισθάνεται μια ασυνήθιστη έλξη για τον Asanishi την οποία όσο οι μέρες περνάνε, δεν μπορεί να ελέγξει.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ:
- Όπως έχω αναφέρει παραπάνω και όπως μπορείτε να δείτε σε οποιοδήποτε site στην περιγραφή του manga, μία από τις κατηγορίες στις οποίες υπάγεται είναι αυτή των smut τα οποία είναι κάπως πιο... τολμηρά και περιγραφικά ως προς το οπτικό τους σκέλος. Αυτό σημαίνει πως είναι manga που έχω δημιουργεί κατεξοχήν για... διασκέδαση και ικανοποίηση των οπτικών νεύρων των fans, παρά γιατί έχει πρόθεση να εστιάσει στην ίδια την υπόθεση ή και στο συναισθηματικό κομμάτι. Γι' αυτό, όσοι δεν είναι πρόθυμοι να καθίσουν και να το απολαύσουν χωρίς να το κουράσουν και πολύ, καλύτερα να μην το διαβάσουν.
- Γενικότερα, τα manga εκείνα που καταπιάνονται με πολλαπλές ιστορίες δεν είναι τα αγαπημένα μου, καθώς θεωρώ πως δεν δίνουν στην κάθε ιστορία ξεχωριστά τον απαραίτητο χώρο ν' αναπνεύσουν και να εξελιχθούν. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση κι επειδή μιλάμε για ένα manga αυτού του είδους, δεν θα έλεγα πως μας ενδιαφέρει και πολύ η εξέλιξη των χαρακτήρων και της ιστορίας τους. Αυτό που θέλει να πετύχει το πετυχαίνει, εστιάζοντας στο κομμάτι εκείνο που αφορά την δημιουργό και μόνο και δεν μπορείς να μην το σεβαστείς αυτό αφού είναι απόλυτα ξεκάθαρες οι προθέσεις της.
- Εντάξει, επαναλαμβάνομαι σε κουραστικό βαθμό, αλλά πρέπει να το αναφέρω και πάλι. Μιλάμε για smut manga. Ως εκ τούτου, αυτό το στοιχείο στο οποίο δίνουμε μεγαλύτερη βάση είναι η ποιότητα του σχεδίου και η ρεαλιστική ή μη απεικόνιση και αναπαράσταση των ερωτικών σκηνών. Το συγκεκριμένο manga, έχει εξαιρετικό art από την πιο μικρή μέχρι την μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Τόσο τα λεπτά χαρακτηριστικά των πρωταγωνιστών, όσο και οι ερωτικές σκηνές, έχουν αποτυπωθεί με πολύ ωραίο τρόπο και με εντυπωσιακή λεπτομέρεια. Αναμφίβολα, είναι ένα από τα πιο καθαρά και καλοδουλεμένα art που έχω δει.
- Ουσιαστικά το concept και στις 5 ιστορίες, είναι πάνω-κάτω το ίδιο. Ζευγάρια -ομοφυλόφιλα, αλλά δεν έχει σημασία, απλώς το αναφέρω- που έχουν διαφορά ηλικίας και ως εκ τούτο, θέσεων μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο που είναι συνηθισμένο να κρίνει αυτές τις διαφορές και να θεωρεί πως δεν μπορεί να υπάρξει ένα ευτυχισμένο μέλλον για εκείνους που απέχουν μεταξύ τους τόσο πολύ. Ενδιαφέρον το γεγονός ότι το έχει προσαρμόσει σε 5 εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους σχέσεις, που τελούν υπό διαφορετικές συνθήκες, αλλά όπως ήδη σας είπα, μην περιμένετε τρελή κοινωνιολογική ή ψυχολογική ανάλυση.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ:
Αν θέλετε να διαβάσετε ένα manga με βαθύτερους προβληματισμούς, με κοινωνικά μηνύματα, ψυχολογική ανάλυση σχέσεων ή ενδοσκόπηση των χαρακτήρων που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία τους, τότε επιλέξτε κάτι άλλο γιατί το συγκεκριμένο manga δεν είναι για εσάς, ακόμα κι αν αγαπάτε τα yaoi. Με αυτό δεν εννοώ πως δεν υπάρχει καθόλου συναίσθημα όμως, κακά τα ψέματα, σκοπός της δημιουργού δεν είναι να συγκινήσει, ούτε να μας κάνει να ταυτιστούμε συναισθηματικά με τους ήρωες. Είναι να ικανοποιήσει τους οφθαλμούς μας και στο σκέλος αυτό, τα καταφέρνει όχι απλά περίφημα, αλλά κάτι περισσότερο. Ρεαλιστικές αναπαραστάσεις, τολμηρή απεικόνιση, καθαρές γραμμές όλων των χαρακτηριστικών των πρωταγωνιστών σε οποιαδήποτε φάση κι αν βρίσκονται, μια όαση όσον αφορά την οπτική απόλαυση, ανάμεσα σε πολλά άλλα manga του είδους ή μη, που δεν λένε να ακολουθήσουν τις σύγχρονες γραμμές, παραμένοντας πιστοί σε ένα ρεύμα που έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Αν θέλετε λοιπόν να διαβάσετε κάτι εύκολο, διασκεδαστικό κατά μία έννοια και αρκετά kinky, τότε σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.