Μια νέα περιπέτεια με τίτλο «Τ’αδύνατα δυνατά», φτιαγμένη με πολλή αγάπη και μεράκι, παίζεται κάθε Κυριακή στο Θέατρο 104, που θα ενθουσιάσει τα παιδιά και θα τα εμπλουτίσει με δημιουργικά ερεθίσματα και πολύτιμες αναφορές.

Οι παιδικές παραστάσεις της Πολιτιστικής Εταιρείας Φρέον (μέλος του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού), προκύπτουν από την αγάπη, το μεράκι και τη σκληρή δουλειά όλων των συντελεστών! Θεμελιώνονται στη θεατρική δραστηριότητα ως μέσο ανάδειξης σημαντικότατων εκπαιδευτικών στόχων. Η ζωντανή πρωτότυπη μουσική, η ευέλικτη σκηνογραφία, το θέατρο σιλουετών και η πολύπλευρη υποκριτική συνεργάζονται οργανικά ώστε να «δέσουν» μαγικά τα θεατρικά μας ταξίδια και να παρασύρουν υπέροχα τους μικρούς θεατές!

Σύντομη περιγραφή
«Για φαντάσου μια στιγμή μια μικρή ανατροπή, όπου οι αδύναμοι μπορούν να γίνουν δυνατοί!»
«Θάρρος, λοιπόν, θάρρος!»
Σκούρα τα πράγματα για τον μικρό Νεόφυτο! Καινούργιος στο καινούργιο του σχολείο, θέλει να μιλήσει και κανείς δεν του απαντάει, πάει να τραγουδήσει και δεν μπορεί να αρθρώσει νότα, λατρεύει τον χορό και δεν τολμάει να κάνει ούτε ένα τόσο βηματάκι! Μέχρι που εμφανίζεται στη ζωή του ο μικρός κύριος Τρύφωνας Ραβιόλι…
Έχοντας στο πλευρό του για σύμμαχό του τον νέο του φίλο μπαίνει σε μια μεγάλη περιπέτεια, μέσα από θάλασσες και κάστρα, εμπόδια και ανέλπιστες συμμαχίες,  για να συναντήσει στο περιπλανώμενο τσίρκο τον υπέροχο, ατρόμητο και ανατρεπτικό  Άρχοντα του Θάρρους! Θα καταφέρει άραγε, έστω και με τη βοήθεια της αχαλίνωτης φαντασίας του, να βρει ό,τι χρειάζεται για να αντιμετωπίσει και να ενταχθεί στο νέο του περιβάλλον;
Μια παράσταση με θέατρο σιλουετών, ζωντανή μουσική, ακροβατικά και διαδραστικά παιχνίδια για όλους, που αγγίζει με ευαισθησία και χιούμορ το θέμα του σχολικού εκφοβισμού και μιλάει για τη σημασία της αλληλεγγύης και το θάρρος που όλοι, μικροί και μεγάλοι, χρειαζόμαστε ή κρύβουμε στην καρδιά μας!

Συντελεστές
Κείμενο | Σκηνοθεσία: Ντίνα Σταματοπούλου
Σκηνικά | Κοστούμια: Μάριος Ράμμος, Δήμητρα Παπαδημητρίου
Πρωτότυπη Μουσική: Πλάτων Τσαμαδός
Σχεδιασμός Φωτισμών: Ντίνα Σταματοπούλου, Χρήστος Τσαμπάς
Φωτογραφίες: Πηνελόπη Θωμαΐδη
Promo Video: Ζήσης Κοκκινίδης / Ίων Παπασπύρου
Artwork: Παναγιώτης Σπούλος
Παραγωγή: Πολιτιστική Εταιρεία ΦΡΕΟΝ
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Αλεβυζάκης / Ρωμανός Καλοκύρης / Ιωάννα Μάντζαρη / Ράνια Φουρλάνου