Asterix: Le Domaine des Dieux - Asterix: Η Κατοικία των Θεών
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Απεγνωσμένος, ο Ιούλιος Καίσαρας αποφασίζει να περικυκλώσει το γαλατικό χωριό με μια υπερπολυτελή κατοικημένη από ρωμαίους πολίτες περιοχή, που την ονομάζει «κατοικία των θεών». Σκοπός του είναι να αποκλύσει τους Γαλάτες από το δάσος, από το οποίο προμηθεύονται υλικά για το μαγικό φίλτρο, μήπως και σταματήσει να γίνεται ρεζίλι από το μικροσκοπικό αυτό κομμάτι του χάρτη. Παρά τις αντιδράσεις των Γαλατών, το πρώτο κτήριο είναι ήδη έτοιμο και οι πρώτοι κάτοικοι κάνουν τα ψώνια τους στο χωριό. Κι ενώ οι χωρικοί νομίζουν ότι βρίσκουν τη χήνα με τα χρυσά αυτά, ο Αστερίξ αισθάνεται τον κίνδυνο.



A walk among the tombstones - Το μονοπάτι του θανάτου
Αστυνομική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Ο Matt Scudder, ένας πρώην αστυνόμος, εργάζεται ως ιδιωτικός ντετέκτιβ και κινείται παράλληλα με τον νόμο. Στο γραφείο του μπαίνει ένας έμπορος ηρωίνης και τον πείθει να αναλάβει την περίπτωση του, που αφορά την ανεύρεση αυτών που απήγαγαν και δολοφόνησαν τη σύζυγο του. Το πρώτο που ανακαλύπτει ο Scudder είναι πως οι άνθρωποι αυτοί δεν προέβησαν στο ίδιο διεστραμμένο έγκλημα για πρώτη φορά, αλλά ούτε φαίνεται να είναι και η τελευταία τους. Η έρευνα θα τον φέρει στα σοκάκια της Νέας Υόρκης και ο χρόνος κυλάει αντίστροφα πριν οι εγκληματίες ξαναχτυπήσουν.



Grace of Monaco - Γκρέις του Μονακό
Βιογραφική
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Αρχές της δεκαετίας του 1960 και ο πρίγκιπας Rainier με τον γάλλο πρόεδρο de Gaulle βρίσκονται σε οξεία διαμάχη πάνω σε ζητήματα φορο-είσπραξης και η Γαλλία απειλεί με στρατιωτική επέμβαση. Διαμέσου αυτής της κρίσης, η πριγκίπισσα Grace Kelly, πρώην σταρ του Χόλιγουντ, περνάει τη δική της κρίση ταυτότητας και με τον γάμο της.



Seventh Son - Έβδομος γιος
Φαντασίας
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Στο μακρινό παρελθόν, μια σκοτεινή δύναμη είναι έτοιμη να απελευθερωθεί, ανακινώντας για μία ακόμη φορά τον πόλεμο μεταξύ του υπερφυσικού και των ανθρώπων. Ο κύριος Gregory είχε φυλακίσει την κακιά, πανίσχυρη μάγισσα Malkin αιώνες πριν. Όμως τώρα, η μητέρα Malkin δραπέτευσε και είναι έτοιμη να εκδικηθεί... Συγκεντρώνοντας τους ακολούθους της, η Malkin ετοιμάζεται να εξαπολύσει την επίθεσή της σε έναν ανυποψίαστο κόσμο. Μόνο ένα πράγμα στέκεται εμπόδιο στην προσπάθειά της: ο Spook. Σε μια θανάσιμη επανασύνδεση, ο Spook έρχεται αντιμέτωπος με τις σκοτεινές δυνάμεις που πάντοτε ήξερε ότι θα επιστρέψουν. Κι έχει ελάχιστο χρόνο, μόλις μέχρι την επόμενη πανσέληνο, για να κάνει αυτό που παίρνει χρόνια και χρόνια: να εκπαιδεύσει τον νέο του μαθητευόμενο, τον Tom Ward. Η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια ενός νεαρού, του έβδομου γιου ενός έβδομου γιου.



Aimer, boire et chanter - Αγαπώντας, πίνοντας και τραγουδώντας
Κωμωδία
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Στο εξοχικό Γιόρκσαϊρ της Βρετανίας και κατά τη διάρκεια της Άνοιξης, οι ζωές τριών ζευγαριών παραμένουν αναστατωμένες λόγω της ασυνήθιστης συμπεριφοράς του φίλου τους, George Raily. Όλα ξεκινούν όταν ο Δρ Colin ανακοινώνει κατά λάθος στη σύζυγο του, Kathryn, πως οι μέρες του Raily πιθανόν να είναι και μετρημένες. Δεν γνωρίζει, όμως, πως ο πρώτος έρωτας της Kathryn ήταν ο Raily. Οι δυο τους παίζουν σε τοπικό ερασιτεχνικό θίασο και πείθουν τον Raily να παίξει μαζί τους. Ο τελευταίος πετυχαίνει έτσι κάποιες ιδιαίτερα ερωτικές πρόβες με την Tamara, τη σύζυγο του καλύτερου του φίλου, Jack, ενός πλούσιου επιχειρηματίας, αλλά ασταθή σύζυγο. Ο Jack προσπαθεί να πλησιάσει τη Monica, τη σύζυγο του Raily, που τον έχει αφήσει για τον αγρότη Simeon, για να την πείσει να είναι κοντά στον σύζυγο της που δεν έχει πολύ καιρό ζωής. Ο George, όμως, έχει μια περίεργη επιρροή ως προς και τις τρεις γυναίκες, αλλά ποια από αυτές θα πάρει μαζί του για διακοπές στην Τενερίφη;



Night at the museum: Secret of the tomb - Μια νύχτα στο μουσείο: Το μυστικό του Φαραώ
Φαντασίας
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Μια μαγική πλάκα με καταγωγή από την αρχαία Αίγυπτο έχει ακόμα τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε. Αυτή η πλάκα βρίσκεται στο γνωστό μας μουσείο ιστορίας κι ο Larry Daley επιστρατεύει παλιούς και νέους «ήρωες» από όλα τα μήκη της ιστορίας για να ανατρέψει την κατάσταση πριν είναι πολύ αργά.