Μία μεγάλη γιορτή για τη ζωή και τη μουσική του παγκόσμιου θρύλου Bob Marley θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015 στο χώρο του Block 33. Κάθε χρόνο αυτή τη συγκεκριμένη ημέρα, στις 06 Φεβρουαρίου (ημέρα γενεθλίων του μεγάλου Bob Marley), σε όλο τον κόσμο οργανώνονται μουσικές γιορτές για τη ζωή και την προσφορά αυτής της τεράστιας μορφής της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, που ξεκίνησε από μία μικρή χώρα όπως η Τζαμάικα και κέρδισε το σεβασμό και την αγάπη εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο!

Φέτος είναι μια ακόμα πιο ειδική περίσταση καθώς συμπληρώνονται τα 70 χρόνια από την ημέρα που γεννήθηκε ο Bob Marley (06.02.1945). Προς τιμήν λοιπόν της σημαντικότερης μορφής της reggae μουσικής και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μουσικοί και τραγουδιστές από τις σημαντικότερες reggae μπάντες της χώρας ετοιμάζουν μια πολύωρη μουσική πανδαισία παρουσιάζοντας αλλά και διασκευάζοντας με σεβασμό πολλά από τα μεγάλα κομμάτια του Bob Marley, που αγαπήθηκαν και επηρέασαν όσο λίγα την πορεία της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας. Ακόμη θα προβληθεί σπάνιο οπτικό υλικό με σκηνές από τη ζωή και τα live αυτής της τεράστιας προσωπικότητας.

Ετοιμαστείτε για μια πολύ ιδιαίτερη μουσική συναυλία και ένα πολύ μεγάλο after πάρτι. Παρασκευή 06.02.2015 είναι η δικιά μας γιορτή προς τιμήν του Bob Marley.