Οι Εκδόσεις Πηγή (www.pigi.gr) και η συγγραφέας Μαρία Α. Μακράκου, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του αυτογνωσιακού μυθιστορήματος "Ένα Ταξίδι στο Άβατον της Ψυχής".

Εκτός από τη συγγραφέα, για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Νάντια Βούλγαρη Νικολαΐδη και η ψυχολόγος Εμμανουέλα Φουσιάνη Θεοφανοπούλου.

Πού; Στο καλαίσθητο πατάρι του cafe White Rabbit, Σολωμού 12 στα Εξάρχεια

Πότε; Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στις 18:30μ.μ.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Νομίζω πως τα έχω καταφέρει, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Δίνω λίγο χρόνο ακόμα. Δεν ξέρω τι να περιμένω, εξάλλου δεν το έχω ξανακάνει. Κοιτάζω γύρω μου χωρίς να κουνηθώ καθόλου… όντως, τα πάντα μοιάζουν παγωμένα. Σαν μοντάζ σε ταινία. Πατάς ένα κουμπί και η εικόνα παγώνει. Βλέπω το σώμα μου ακόμα ξαπλωμένο με τα μάτια κλειστά. Κοιτάζω τα πόδια μου και τα χέρια μου και διαπιστώνω πως η φιγούρα μου είναι φωτεινή. Αισθάνομαι τόσο ελαφριά, όσο ένα πούπουλο». Μετά από μια σειρά σημαντικών γεγονότων που σημάδεψαν την ζωή της, η Νικόλ θα ταξιδέψει μέχρι τα βάθη της ψύχής της, για να δώσει απαντήσεις σε όλα αυτά που εδώ και χρόνια την απασχολούν. Ένα ταξίδι που εγκυμονεί τραγικούς κινδύνους, με τον μεγαλύτερο να μείνει για πάντα παγιδευμένη εκεί. Μια διαφορετική περιπέτεια, μια ιστορία που απαιτεί να ειπωθεί, ένα παράλληλο σύμπαν που θα μπορούσε να γίνει το παρόν της. Επιλογές, μυστικά και άγνωστοι δρόμοι που μας περιμένουν να τους ταξιδέψουμε.