Bande de filles - Τα κορίτσια
Δραματική
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Σε μια γειτονιά όπου τα νιάτα εξουσιάζουν, η καταπιεσμένη από την οικογένεια της, Marieme, ξεκινάει μια νέα ζωή όταν συναντά τρεις κοπέλες με ελεύθερο κι αντιδραστικό πνεύμα. Αλλάζει το όνομα της, τον τρόπο που ντύνεται κι αφήνει το σχολείο για να καταταχτεί σε συμμορία, ελπίζοντας πως αυτό σημαίνει ελευθερία.



Une nouvelle amie - Η καινούργια φιλενάδα
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Η Claire και η Laura είναι κολλητές από τα μικρά τους χρόνια και οι ζωές τους είναι σε αλληλεπίδραση. Όταν η Laura αρρωσταίνει και πεθαίνει, η Claire έρχεται κοντά στον σύζυγο της φίλης της, David, για παρηγοριά. Τότε είναι που ανακαλύπτει το σκοτεινό του μυστικό: του αρέσει να ντύνεται σαν γυναίκα.



The DUFF - Φ.Λ.Ο.Μ.Π.Α.
Κωμωδία
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Η Bianca είναι μια ικανοποιημένη από τη ζωή της τελειόφοιτη του σχολείου, ώσπου όλα διαλύονται γύρω της όταν μαθαίνει ότι όλοι στο σχολείο την ξέρουν ως DUFF (διορισμένη άσχημη χοντρή φίλη), ειδικά οι φίλοι της. Παρά τις προειδοποιήσεις από τον αγαπημένο της δάσκαλο, αφήνει στην μπάντα τον πόθο της για τον Toby και «προσλαμβάνει» τον Wesley, έναν έξυπνο και χαριτωμένο αθλητή, ώστε να τη βοηθήσει να επανακτήσει τον εαυτό της. Για να σώσει αυτό το τελευταίο έτος από την απόλυτη καταστροφή, η Bianca πρέπει να βρει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να τα βάλει με την Madison, αυτή που κολλάει τις «ταμπέλες», και να θυμίσει σε όλους ότι όπως και να δείχνουμε, ο καθένας μας είναι ένας DUFF για κάποιον άλλον.



Child 44
Αστυνομική
Διάρκεια: 134'

Η περίληψη:
Με φόντο τη δεκαετία του 1950, η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από ένα μέλος της σοβιετικής αστυνομίας, ο οποίος προσπαθεί να διαλευκάνει υποθέσεις από δολοφονίες παιδιών. Η επιμονή του θα έχει ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με τη βοήθεια της συζύγου του, οι εξελίξεις οδηγούν σε μεγαλύτερα κυβερνητικά εμπόδια.



I nostri ragazzi - Τα δικά μας παιδιά
Δραματική
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Δύο εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους αδέλφια και οι σύζυγοι τους βρίσκονται μία φορά τον μήνα σε ένα εστιατόριο. Η εύθραυστη ισορροπία κλονίζεται όταν υποψιάζονται ότι τα παιδιά τους έχουν κάνει κάτι το αποτρόπαιο.