H CAVEWOMAN, σαν γυναίκα, λατρεύει το καλοκαίρι! Ετοίμασε μια μεγάλη τσάντα με το αντηλιακό της, τα τρία λεοπάρ μαγιό της, τις ψάθες της  και ετοιμάζεται να περιοδεύσει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ελλάδας. Στόχος της να ξεπεράσει την επιτυχία του CAVEMAN γιατί είναι και λίγο... ζηλιάρα και ανταγωνιστική!

Η «Cavewoman» της Emma Peirson έρχεται να … επαναφέρει τις ισορροπίες δίνοντας τη δική της απάντηση στον «Caveman»! Μια γυναικεία εκδοχή της μάχης των φύλων εξαιρετικά αστεία και μπριόζικη, μια ευχάριστη ματιά στις σχέσεις δυο τόσο διαφορετικών πλασμάτων, που καλούνται να μοιράσουν τον πλανήτη, την χώρα, την πόλη και το χειρότερο: το ίδιο τους το ΣΠΙΤΙ!

Στο ρόλο της Cavewoman η Σύλβια Δελικούρα σε μια one-woman παράσταση, όπου απελπισμένα προσπαθεί να λύσει τον γόρδιο δεσμό του γάμου και της... συμβίωσης. Ένα έργο που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Οικονόμου.

Η Εύα περνάει τις τελευταίες ώρες πριν το γάμο της με τον Χαράλαμπο οπλισμένη με αρκετό θυμό. Το μόνο που του είπε ήταν “φύγε” κι εκείνος…. έφυγε!! Παράλληλα, προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της γιατί μόλις έχει μάθει ότι οι καλεσμένοι έχουν έρθει δυστυχώς μια ημέρα νωρίτερα και πρέπει να μπαλώσει... μια ευτυχισμένη σχέση!

Η «Cavewoman» είναι έμπνευση της Emma Peirson –συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός θεάτρου από την Νότια Αφρική-, όπου αφού είδε την παράσταση «Defending the Caveman» αποφάσισε  να δώσει τη δική της, γυναικεία, απάντηση: Γιατί, εάν οι άνδρες ήταν όντως τόσο καλοί εραστές όπως νομίζουν, οι γυναίκες δεν θα είχαν χρόνο να φτιάξουν τα μαλλιά τους!

Η μεγαλύτερη δυσκολία αλλά και πρόκληση, ήταν τι να πρωτοσυμπεριλάβει μέσα στο κείμενο, γιατί η μάχη των φύλων είναι πολύπλευρη και με πολλές διαστάσεις...

Έτσι, γεννήθηκε η «Cavewoman», άλλη μια επιτυχία που γνώρισε θερμή ανταπόκριση, όπου και αν παίχτηκε, κερδίζοντας δύο VITA Awards το 2000 και το 2002.

Μια βραδιά θεάτρου που μας αφήνει με το χαμόγελο στα χείλη και μια γαλήνη στην ψυχή, γιατί η Cavewoman, δε θα υπήρχε χωρίς τον Caveman και αντιστρόφως...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Διασκευή – Κατερίνα Βρανά
Σκηνοθεσία – Γιώργος Οικονόμου
Βοηθός Σκηνοθέτη – Γιώργος Παπανδρέου
Στο ρόλο της Cavewoman, η Σύλβια Δελικούρα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ

ΣΑΒ 11/07 21:30μ.μ.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Δ. ΚΙΝΤΗΣ  

ΚΥΡ 12/07 21:30μ.μ.
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  
ΔΕΥ 13/07 21:30μ.μ.
NIKAIA
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ  ΝΙΚΑΙΑΣ   

ΤΕΤ 15/07 21:00μ.μ.
ΠΑΠΑΓΟΣ
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΠΕΜ 16/07 21:30μ.μ.
ΒΕΑΚΕΙΟ
ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ 

ΠΑΡ 17/07 21:30μ.μ.
ΓΑΛΑΤΣΙ
ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ -ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2015

ΣΑΒ 18/07 21:30μ.μ.
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ COOL TYMVOS  ΑΙΘΟΥΣΑ 1    

ΤΡΙ 21/07 21:30μ.μ.
ΧΑΝΙΑ
ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ  -ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΧΑΝΙΑ 2015

ΤΕΤ 22/07 21:30μ.μ.
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΠΡΟΑΥΛΙΟ   ΧΩΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ  - ΚΥΡΒΕΙΑ 2015

ΠΕΜ 23/07 21:30μ.μ.
ΡΕΘΥΜΝΟ
ΘΕΑΤΡΟ "ΕΡΩΦΙΛΗ", ΚΑΣΤΡΟ ΦΟΡΤΕΤΣΑ 

ΠΑΡ 24/07 21:30μ.μ.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: www.viva.gr, 11876
- Καταστήματα Public, www.public.gr
- Παπασωτηρίου, Seven Spots, IANO , RELOAD, MediaMarkt

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Προπώληση (μέχρι μια ημέρα πριν την παράσταση) : 12€
Είσοδος: 15€ + 12€ για ανέργους /φοιτητές / άνω των 65 ετών