The dark horse - Το μαύρο άλογο
Δραματική
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Ο Genesis πάσχει από διπολική διαταραχή σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση. Είναι όμως και ιδιοφυΐα στο σκάκι, όσο και χαρισματικός δάσκαλος. Η συναισθηματική του νοημοσύνη είναι η πιο ευγενής και η πιο απόλυτη μορφή γενναιότητας και γενναιοδωρίας. Με την καθοδήγησή και την εποπτεία του, τα παρατημένα από την κοινωνία παιδιά της απόκληρης κοινότητάς του θα δώσουν τη μάχη να ανατρέψουν τα δεδομένα που τα έχουν καταδικάσει να βρίσκονται στο περιθώριο. Τίποτα, όμως, δεν είναι τόσο απλό ή τόσο σύνθετο. Η ζωή βαδίζει ανάμεσα σε κυλιόμενες πέτρες.



Mission: Impossible-Rogue Nation - Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος
Κατασκοπική
Διάρκεια: 131'

Η περίληψη:
Ο πράκτορας της IMF Ethan Hunt γίνεται στόχος του Συνδικάτου, μιας υψηλά εκπαιδευμένης κακοποιάς οργάνωσης δολοφόνων, που σκοτώνουν μετά από διαταγή. Το Συνδικάτο έχει στόχο του τη διάλυση της IMF, αλλά ο Ethan Hunt και οι συνεργάτες του θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το αποτρέψουν.



Barbie in Rock`n Royals -  Barbie: Η Βασίλισσα και η Ροκ Σταρ
Κινούμνα σχέδια
Διάρκεια: 82'

Η περίληψη:
Η μοντέρνα πριγκίπισσα Courtney βλέπει ξαφνικά τον κόσμο της να ανατρέπεται, όταν αλλάζει θέση με την Erika, μια διάσημη τραγουδίστρια. Οι δύο αυτοί τελείως διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται όταν, μετά από ένα μπέρδεμα, η πριγκίπισσα Courtney καταλήγει στην ποπ κατασκήνωση και η Erika στη βασιλική. Κι ενώ οι αρχηγοί των δύο ανταγωνιστικών κατασκηνώσεων προσπαθούν να διορθώσουν την κατάσταση, τόσο η Courtney όσο και η Erika μαθαίνουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να αποκτούν νέους, απρόσμενους φίλους. Μάλιστα, όταν τα κορίτσια μαθαίνουν πως και οι δύο κατασκηνώσεις απειλούνται να κλείσουν, συμφιλιώνονται και συνεργάζονται με μια φωνή σε ένα επικό σόου που αποδεικνύει πως όλα είναι εφικτά όταν τολμάς.



Irrational man - Παράλογος άνθρωπος
Κομεντί
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ο καθηγητής Abe Lewis διδάσκει φιλοσοφία στο κολέγιο μιας μικρής πόλης, αλλά ενώ όλοι τον ζηλεύουν για το ποιον του, ο ίδιος αντιμετωπίζει την κατάθλιψη και τον αλκοολισμό του. Ούτε η σχέση του με μια συνάδελφο δεν βοηθάει. Αντίθετα, όταν ξεκινάει να συναντιέται με μια όμορφη μαθήτρια, γίνεται το θαύμα και η διάθεση του αλλάζει θεαματικά.