Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και ώρα 18:30μ.μ. ο συγγραφέας του βιβλίου "Χωρίς Αερόσακο" του Γαβριήλ Αλεξάνδρου των εκδόσεων Ιωλκός στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμια Μέρα Ψυχικής Υγείας σας προσκαλεί σε μια παρουσίαση που στόχο έχει τη στήριξη του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων Ατόμων με Ψυχικά Νοσήματα Ημαθίας (ΣΟΦΨΥ).

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο "Ελιά" στο Πάρκο Ελιάς στη Βέροια.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης είναι:

H συγγραφέας Εύα Παυλίδου, η αναγνώστρια και blogger κα Μαρία Φουσταλιεράκη

Αποσπάσματα του βιβλίου διαβάζει η συγγραφέας- ποιήτρια και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Λογοτεχνών Β.Ελλάδος κα. Ελένη Βεζύρογλου.

Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας κ. Γιώργος Σαλιάγκας και ο Πρόεδρος του Κοι.Σ.Π.Ε. «ΔΕΣΜΟΣ» κ. Ηλίας Γραμματικόπουλος, Ψυχίατρος- Ψυχοθεραπευτής.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης θα ακουστούν τραγούδια που θα ερμηνεύσει ο συγγραφέας.

Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα διετεθούν στον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας.

Σας περιμένουμε όλους!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Στην Αμερική ο Αλέξανδρος γνώρισε το διωγμό στα δεκαοκτώ του όταν ένα παγωμένο βράδυ του Νοέμβρη βρέθηκε στο δρόμο. Μετά από βάναυσες δυσκολίες κατάφερε όχι μόνο να βγει αλώβητος, αλλά και να πετύχει.
Μια μοιραία γνωριμία τον έσπρωξε στον κόσμο της μουσικής. Εκεί θα τον περίμεναν απίστευτες διαδρομές που του απέδειξαν ότι ήταν ένας ευλογημένος άνθρωπος, που στις πιο αντίξοες στιγμές του, μπορούσε να βρίσκει από μηχανής θεούς που θα του συμπαραστέκονταν, αναπληρώνοντας το κενό ενός ανύπαρκτου πατέρα.
Μετά από χρόνια, πριν τα 30 του, κι ένα χρόνο μετά από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, θα ανακάλυπτε και τη φριχτή, πικρή αλήθεια πίσω από το επίθετό του…
Ο Γαβριήλ Αλεξάνδρου στο βιογραφικό μυθιστόρημα «Χωρίς αερόσακο» ταξιδεύει τους αναγνώστες με ασφαλιστικές δικλείδες, πολύτιμες εμπειρίες, έρωτα, ακραία συναισθήματα, μεθυστικές μυρωδιές, ανεξίτηλα σημάδια, που κάνουν τη ζωή το πιο συναρπαστικό ταξίδι…