Split - Διχασμένος
Τρόμου
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Παρότι ο Kevin έχει εξωτερικεύσει 23 διαφορετικές προσωπικότητες στην έμπιστη ψυχίατρο του, τη Karen Fletcher, υπάρχει ακόμα μία, το «τέρας», που ελλοχεύει και είναι έτοιμη να πραγματώσει, αλλά και να κυριαρχήσει πάνω σε όλες τις άλλες. Εξαναγκασμένος να απαγάγει τρεις νεαρές κοπέλες, ο Kevin φτάνει σε σημείο να έχει μέσα του να αντιμάχονται αυτές οι προσωπικότητες, καθώς οι «τοίχοι» ανάμεσα τους αρχίζουν να διαλύονται.



Resident Evil: The finalchapter - Resident Evil: Το τελευταίο κεφάλαιο
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε τέλμα μετά την προδοσία του Wesker στην Ουάσιγκτον. Ως μοναδική επιζών της αντίστασης επί των ορδών ζόμπι, η Alice πρέπει να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησε ο εφιάλτης: στη Ρακούν Σίτι. Εκεί, όμως, η εταιρία Umbrella συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για μια τελική μάχη με όση αντίσταση απέμεινε όρθια. Σε μια κούρσα ενάντια στον χρόνο, η Alice ενώνει δυνάμεις με παλιούς φίλους και έναν απίθανο σύμμαχο για να πολεμήσουν τα ζόμπι και τα νέα μεταλλαγμένα τέρατα.



Moonlight
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Η ιστορία ακολουθάει τον Chiron από τα παιδικά του χρόνια έως την ενηλικίωση του, και χωρίζει τη περίοδο αυτή σε τρία στάδια. Γεννημένος την εποχή του πολέμου κατά των ναρκωτικών στη Φλόριντα, τον πρωτοβλέπουμε υπό την πίεση της περιοριστικής οικογενειακής του ζωής, έπειτα στους δρόμους της καταθλιπτικής και βίαιης του συνοικίας και τέλος όταν αναπτύσσει έναν πολύπλοκο δεσμό με τον καλύτερο του φίλο.



Jackie
Βιογραφική
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Οι επόμενες ημέρες της δολοφονίας του John F. Kennedy το 1963 στο Ντάλας, μέσα από τα μάτια της συζύγου του και πρώτης κυρίας των Η.Π.Α., Jacqueline Bouvier Kennedy. Μέσα στη θλίψη της, έχει την υποχρέωση να ανακτήσει την πίστη της, να παρηγορήσει τα παιδιά, και να καθορίσει την ιστορική κληρονομιά του συζύγου της.



A dog`s purpose - Ο καλύτερος φίλος μου
Δραμεντί
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια πέντε δεκαετιών, η αφηγηματική φωνή ενός σκύλου μάς ταξιδεύει σε ένα δικό του μονοπάτι. Αν και μετενσαρκώνεται στα σώματα πολλών σκύλων όλα αυτά τα χρόνια, είναι η άρρηκτη σχέση που αναπτύσσει με την αδελφή ψυχή του, ένα αγόρι που το λένε Ethan, που τον κάνει να συνεχίζει και να τον εμπνέει προκειμένου να δώσει νόημα στη ζωή του αγοριού που τόσο αγαπάει.



Έξοδος 1826 - Exodos 1826: A road of no return
Ιστορική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ο καπετάνιος Μίχος Φλώρος επιστρέφει στη Σαμαρίνα για να πάρει κι άλλους άντρες και να τους οδηγήσει στο Μεσολόγγι συμπληρώνοντας το ήδη υπάρχον σώμα, στην ντάπια του στρατηγού Μακρή. Έτσι, με τη βοήθεια του προσωπικού του φίλου Ηλία Μανάκα κι άλλους 25 άντρες ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι προκειμένου να συναντήσουν στο Μεσολόγγι τον Ζήση Χατζημάτη και τους υπόλοιπους συμπατριώτες τους. Στις 31 Μαρτίου του 1826, ξεκινά η δύσκολη πορεία τους μέσα από τα βουνά. Την ίδια ώρα, οι γυναίκες στο χωριό προσπαθούν να μάθουν από την Ελένη Φλώρου την πραγματική αιτία της ξαφνικής φυγής των αντρών τους. Ο Ιμπραήμ πασάς και ο τούρκος Φρούραρχος της Άρτας Νιχάτ Σερβάν ετοιμάζουν την τελική επίθεση στο Μεσολόγγι.