Η πορφυρή πλέον σειρά είναι γεγονός!

«Ας µην πάω χαµένος άδοξα και χωρίς καµία προσπάθεια. Κάτι µεγάλο θα κάµω πρώτα, που θα το µάθουν και οι επόµενες γενιές»!

Οι ετήσιες εγκυκλοπαιδικές και καταξιωµένες βιογραφικές Εκδόσεις ΝΕΟ WHO IS WHO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΠΕ συνεχίζουν µε αγάπη, αφοσίωση, πάθος και νέα πνοή µία παράδοση ετών στο χώρο διατηρώντας πάντα ζωντανή την µνήµη για τα επιτεύγµατα των συνανθρώπων µας και εξελίσσουν τις συλλεκτικές τους δηµιουργίες. Η λειτουργία της εταιρείας είναι πλέον αυτόνοµη και η επόµενη ανανεωμένη Έκδοση θα κυκλοφορήσει το 2018 µε πορφυρό εξώφυλλο σε δερµατόδετη µε χρυσοτυπία και λινόδετη ποιότητα µε το νέο µας οικόσηµο Σ υνεχίζει να λειτουργεί υπό την διεύθυνση του εκδότη Δηµήτρη Γκόρη και με Διευθύντρια έκδοσης την Βίκυ Παπαγεωργοπούλου έχοντας σημειώσει ήδη µια πετυχημένη πορεία στο χώρο µε το Νέο Who is Who στην Ελλάδα από το 2007.

Πρέπει εδώ να σταθούµε και να τονίσουµε ιδιαίτερα ότι είµαστε οι µοναδικές εκδόσεις στον τοµέα µας που πραγµατοποιούµε προσωπικές συνεντεύξεις µε τα πρόσωπα που πρόκειται να βιογραφήσουµε. Το Who is Who , η εγκυκλοπαίδεια βιογραφιών διαπρεπών Ελλήνων είναι διαχρονικό έργο τέχνης, ιστορικό και οικογενειακό κειµήλιο, επιβράβευση για τους Άριστους!

Η καταχώρηση στο Who is Who γίνεται µε βάση µίας διεθνής δεοντολογίας και αξιοκρατίας που διέπει όλα τα διεθνή έγκριτα who is who και είναι δωρεάν. Οι προσωπικότητες από τις οποίες παίρνουµε συνέντευξη µας επισηµαίνονται µέσω προσωπικών συστάσεων (µέσω της ιστοσελίδας µας www.whoiswhogreece.com) ή εντοπίζονται βάσει έρευνας της επιστηµονικής µας οµάδας. Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν από τουλάχιστον άλλα δύο µέλη που κρίνουν ότι αυτός ή αυτή έχει δείξει ταλέντο ή έχει κάνει εξαιρετικές δημιουργίες στον τοµέα του/της. Ωστόσο αυτό είναι µόνον η αρχή µιας µακράς διαδροµής. Οι υποψηφιότητες στη συνέχεια εξετάζονται από την Επιτροπή Αξιολόγησης. Η νέα Έκδοση θα κυκλοφορήσει σε συλλεκτικά αντίτυπα, τα οποία θα διατεθούν µόνο από εµάς καθώς και από τη σχετική ιστοσελίδα, ενώ θα αποσταλούν και «τιµής ένεκεν» σε διαµορφωτές της κοινής γνώµης, από τους χώρους της πολιτικής, της οικονοµίας, των µέσων ενηµέρωσης, της επιστηµονικής και ακαδηµαϊκής κοινότητας και του πολιτισµού.