Halloween - Η νύχτα με τις μάσκες
Τρόμου
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Η Laurie Strode έρχεται στην τελική της αντιπαράθεση με τον Michael Myers, έναν μασκοφόρο εφιάλτη που τη στοιχειώνει εδώ και τέσσερις δεκαετίες, από τη στιγμή που γλίτωσε από τη δολοφονική του μανία ένα βράδυ του Halloween.



Hunter killer
Δράσης
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Ο κυβερνήτης ενός αμερικανικού υποβρυχίου στέλνεται σε βαθιά ρωσικά ύδατα, ώστε να σώσει τον εκλεγμένο ρώσο πρόεδρο εν μέσω ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος.



Ahi viene cascarrabias - Ο Γκρινιάρης
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Ένα νεαρό αγόρι, ο Terry, βρίσκεται ξαφνικά στον πολύχρωμο κόσμο του Γκρούβιναμ. Εκεί, ο δόλιος μάγος Γκρινιάρης έχει ρίξει ολόγυρα το ξόρκι του, και το το γέλιο ανήκει στο παρελθόν. Ο Terry πρέπει να ταξιδέψει σε όλο το βασίλειο για να βρει ένα νέο ξόρκι που θα επαναφέρει τη χαρά σε όλους. Πρέπει επίσης να βοηθήσει την πριγκίπισσα Dawn, να ξεπεράσει σε πονηριά όλα τα παράξενα και καταπληκτικά πλάσματα που θα συναντήσει στο διάβα του και να προσπαθήσει να αποδεχτεί αυτό το μικρό πράγμα που ονομάζεται «αλλαγή».



King of thieves - Εντιμότατοι κλέφτες
Δραματική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Μια επίλεκτη ομάδα της αστυνομίας του Λος Άντζελες προσπαθεί να συλλάβει μια συμμορία ληστών τραπεζών, η οποία ετοιμάζεται να χτυπήσει την απόρθητη Ομοσπονδιακή Τράπεζα.



Mandy
Τρόμου
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
1983. Ο Red και η Mandy, ένα περιθωριακό και αγαπημένο ζευγάρι, ζουν γαλήνια στο δάσος, μέχρι που το καταφύγιο τους δέχεται ανελέητη επίθεση από μία παρανοϊκή θρησκευτική σέκτα με επικεφαλής τον σαδιστή Jeremiah. Ο Red επιβιώνει και εξαπολύει ένα μανιασμένο ανθρωποκυνηγητό που κορυφώνεται σε αιματοκύλισμα.



Blindspotting - Τυφλό σημείο
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Όουκλαντ, Καλιφόρνια. O Collin προσπαθεί να περάσει τις τελευταίες τρεις ημέρες της αστυνομικής του επιτήρησης όσο πιο ομαλά γίνεται στην ύστατη προσπάθειά του να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ωστόσο, ο παιδικός του φίλος Miles είναι ένας πραγματικός μαγνήτης για μπελάδες. Οι δύο κολλητοί επιστρέφουν στην παλιά τους γειτονιά όπου η νοσταλγία μπλέκεται με καινούργια απρόσμενα σκηνικά και σπαρταριστά γεγονότα. Μία αναποδιά όμως αρκεί ώστε να βάλει τον Κόλιν σε νέες περιπέτειες και να κάνει τα πράγματα να σοβαρέψουν...



The miseducation of Cameron Post - Η διαπαιδαγώγηση της Κάμερον Ποστ
Δραμεντί
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Ο ετήσιος χορός του σχολείου ολοκληρώνεται με τον χειρότερο τρόπο για την Cameron Post όταν το αγόρι της, την πιάνει στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου να ερωτοτροπεί με ένα κορίτσι. Η επόμενη μέρα βρίσκει τη νεαρή κοπέλα έγκλειστη σε ένα κέντρο «θεραπείας» το οποίο εξειδικεύεται σε έφηβους που νιώθουν ερωτική έλξη για άτομα του ίδιου φύλου. Σε ένα εντελώς αυταρχικό και πιεστικό περιβάλλον η Cameron έρχεται αντιμέτωπη με συνθήκες πρωτόγνωρης ψυχολογικής βίας, την ίδια ώρα που καταφέρνει να συνδεθεί για πρώτη φορά με γκέι συνομήλικούς της, δημιουργώντας μια νέα οικογένεια.



Zimna Wojna - Ψυχρός Πόλεμος
Δραματική
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
H ερωτική ιστορία δύο εντελώς διαφορετικών ανθρώπων, με φόντο τον Ψυχρό Πόλεμο του 1950 στην Πολωνία, το Βερολίνο, τη Γιουγκοσλαβία και το Παρίσι.



Ο τελευταίος Παρτιζάνος
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 74'

Η περίληψη:
Γνωστός ως ο άνθρωπος που κατέβασε τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη το 1941, ο Μανώλης Γλέζος είναι ένας ζωντανός θρύλος. Με την Ελλάδα για άλλη μια φορά μετέωρη, ο Γλέζος βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, με αποκορύφωμα την εκλογή του στην Ευρωβουλή σε ηλικία 92 ετών. Ωστόσο, αρνείται πεισματικά να συζητήσει το «περιστατικό με τη σημαία», το οποίο απειλεί να επισκιάσει ολόκληρη τη ζωή του.



Ταξιδεύοντας με τον Μίκη
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Από το γεμάτο εναλλαγή ιστορικό και ακατέργαστο οπτικό υλικό των περίπου 600 ωρών που γύρισε σε διάστημα 30 ετών, ο Αστέρης Κούτουλας συμπυκνώνει μέσα σε μιάμιση ώρα στιγμές που παρουσιάζουν την αυθεντική εικόνα του «πνευματικού αναρχικού» Μίκη Θεοδωράκη. Ο δημιουργός παντρεύει στην ταινία του πολλές προσωπικές στιγμές του καλλιτέχνη με ιστορικό υλικό, πλάνα τεκμηρίωσης με μυθοπλασία και τη μουσική του Θεοδωράκη με τον αντίκτυπό της σε νέους καλλιτέχνες της κλασικής μουσικής, της τζαζ, της electro ή της rap.