Το βιβλιοπωλείο ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Κώστα Ακρίβου


την Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, στις 19.00μ.μ., στο cafe-bar «Μπλέ Ελάφι» (Π. Μελά 42).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας-δημοσιογράφος Μιχάλης Πιτένης και η φιλόλογος Ολυμπία Τσικαρδάνη. Ο συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.
___________________________________________________________________________________

Το βιβλιοπωλείο ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΝ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 60 χρόνων λειτουργίας του, ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνων ΠΕ Γρεβενών και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Κώστα Ακρίβου


την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, στις 19:30μ.μ., στη Στέγη του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών, στα Γρεβενά (Καραϊσκάκη 5).

Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος Αθανασία Αντωνιάδου. Ο φιλόλογος Στέργιος Πουρνάρας θα παρουσιάσει το βιβλίο και θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι φιλόλογοι Ντόλα Περιστέρα, Αθανασία Αντωνιάδου και Ιωάννης Πετκάνας. Ο συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από τη νεανική ρεμπέτικη κομπανία ΕΝΑΡΕ.
___________________________________________________________________________________

Το Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Κώστα Ακρίβου


την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, στις 18:30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παλαιοντολογικού Ιστορικού Μουσείου Πτολεμαΐδας (Αγίας Τριάδος 1).

Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος Εύη Κουτρουμπάκη. Ο συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου ΛΕΚΤΩΡ.