"Η ορμή του ταύρου" της Mia Sheridan

Η Τενλί Φέιλιν παλεύει να επιβιώσει κάθε μέρα στη μικρή, φτωχική πόλη στην οποία ζει με την αδερφή της και την ψυχικά διαταραγμένη μητέρα της. Κάποτε η πόλη άκμαζε λόγω των διπλανών ορυχείων, αλλά πλέον βρίσκεται σε άθλια κατάσταση – ένα τέλμα που καταπίνει τους ανθρώπους και τα όνειρά τους.
Το μόνο που δίνει δύναμη στην Τενλί είναι η ευκαιρία να κερδίσει τη μοναδική υποτροφία για πανεπιστήμιο, που προσφέρει η εταιρεία των ορυχείων. Αν είναι η πιο άξια, θα ξεφύγει από τις δυσκολίες και τη μιζέρια, και ίσως καταφέρει να βοηθήσει και τους δικούς της.
Μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά, ο μοναχικός και λιγομίλητος Κίλαντ Μπάρετ μένει κι αυτός σε παρόμοιες συνθήκες και παλεύει να είναι εκείνος που θα κερδίσει την υποτροφία, για να αποδράσει από την πόλη που τόσο τον έχει πονέσει. Και οι δύο είναι αποφασισμένοι να μη συνάψουν δεσμούς με τίποτα και με κανέναν και να επικεντρωθούν στον στόχο τους. Έρχεται, όμως, μια στιγμή που θ’ αλλάξει τα πάντα. Τι συμβαίνει όταν μόνο ένας από τους δύο κερδίζει; Όταν μόνο ο ένας θα μπορέσει να δραπετεύσει; Και τι θα απογίνει αυτός που θα μείνει πίσω στο τέλμα;
Η Ορμή του Ταύρου είναι μια ιστορία απόγνωσης και ελπίδας, απώλειας και αυτοθυσίας, πόνου και συγχώρεσης, αλλά πάνω απ’ όλα η ιστορία μιας βαθιάς και λυτρωτικής αγάπης.

"Το πεπρωμένο" της Lorraine Heath

Ήταν η μέλλουσα γυναίκα του αδελφού του…
Φτάνοντας με το τρένο στο απομονωμένο Φορτ Γουόρθ, η καρδιά της Αμίλια Κάρσον έτρεμε. Ήταν μια νύφη που είχε παραγγείλει με αλληλογραφία ο Ντάλας Λι. Στον σταθμό, όμως, δεν την περίμενε ο ίδιος, αλλά ο αδελφός του, ο ψηλός, σκληροτράχηλος Χιούστον, που είχε έρθει για να τη συνοδεύσει μέχρι το ράντσο της οικογένειας Λι. Καθώς η Αμίλια είχε μεγαλώσει στην Τζόρτζια, μια πολιτεία που είχε πληγωθεί από τον πρόσφατο πόλεμο, είχε πιστέψει διαβάζοντας τα γράμματα του Ντάλας ότι το Τέξας θα ήταν κάτι σαν παράδεισος, το μέρος όπου τελικά θα έβρισκε την ευτυχία δίπλα στον «σωστό» άντρα.
Και η μοναδική γυναίκα που θα αγαπούσε…
Αναμφίβολα, ο Χιούστον Λι δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο «σωστός» άντρας. Έχοντας πολεμήσει και ο ίδιος, έφυγε από τα πεδία των μαχών σημαδεμένος εσωτερικά και εξωτερικά, και δεν θα μπορούσε ποτέ να ανταγωνιστεί τον όμορφο αδελφό του. Από τη στιγμή, όμως, που ο Χιούστον συνάντησε την Αμίλια, κατάλαβε ότι εκείνη είχε το κουράγιο που χρειαζόταν για να επιβιώσει στην άγρια γη του Τέξας. Αλλά αυτό που τον συντάραξε ήταν ότι τα μάτια της μπορούσαν να δουν πίσω από το τραυματισμένο πρόσωπό του και να φτάσουν μέχρι την ψυχή του. Ο Χιούστον αισθανόταν ότι θα μπορούσε να δώσει μάχη με οποιονδήποτε για να κερδίσει την καρδιά της – οποιονδήποτε εκτός από τον αδελφό του.