"Κάτω από το δέρμα" του Gunnar Kaiser

Μια τολμηρή, πρωτότυπη και υποβλητική ιστορία που προκαλεί τον αναγνώστη να βυθιστεί στις σελίδες της.
Νέα Υόρκη, τέλος της δεκαετίας του ’60. Ο σπουδαστής λογοτεχνίας Τζόναθαν Ρόζεν γνωρίζει τον βιβλιόφιλο δανδή Γιόζεφ Άιζενσταϊν. Μέσω του μυστηριώδους αυτού μεσήλικα, ο άβγαλτος νεαρός δεν θα έρθει μόνο σε επαφή με τον κόσμο της τέχνης και του πνεύματος, αλλά θα διδαχτεί επίσης την τέχνη της ερωτικής αποπλάνησης –και εκείνες οι φωτεινές μέρες θα σηματοδοτήσουν την ενηλικίωσή του. Με το πέρασμα του χρόνου, ο Τζόναθαν αρχίζει να υποψιάζεται ότι πίσω από τη βιτρίνα του μέντορά του κρύβεται ένα φοβερό μυστικό. Αυτή η υποψία όμως δεν θα γίνει βεβαιότητα, παρά μόνο δύο δεκαετίες αργότερα… Μια ιστορία που παρασύρει τον αναγνώστη στον σκοτεινό κόσμο των βιβλίων, ταξιδεύοντάς τον από τη Νέα Υόρκη του '69 στο Βερολίνο και από την εποχή του Μεσοπολέμου στην πτώση του Τείχους.

"Βρείτε το δικό σας γιατί" των Simon Sinek, David Mead & Peter Docker

Η συνέχεια του best seller Ξεκινήστε από το γιατί.
Ένας πρακτικός οδηγός για να ανακαλύψετε τα δικά σας κίνητρα.
Το Βρείτε το δικό σας Γιατί αποτελεί συνέχεια του Ξεκινήστε από το Γιατί. Σας δείχνει πώς να εφαρμόσετε τις δυναμικές ιδέες του Σάιμον Σίνεκ για να αντλήσετε περισσότερη έμπνευση από τη δουλειά σας και να εμπνεύσετε με τη σειρά σας τους γύρω σας. Η ικανοποίηση είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο. Όλοι μας δικαιούμαστε να ξυπνάμε το πρωί γεμάτοι έμπνευση για να πάμε στη δουλειά μας, να νιώθουμε ασφάλεια όταν βρισκόμαστε στον χώρο εργασίας μας και, στο τέλος της ημέρας, να επιστρέφουμε ικανοποιημένοι στο σπίτι. Το μυστικό για να κατακτήσουμε αυτή την ικανοποίηση είναι κατ’ αρχάς να καταλάβουμε ΓΙΑΤΙ κάνουμε ό,τι κάνουμε. Αμέτρητοι αναγνώστες ρωτούν το ίδιο πράγμα: Πώς μπορώ να εφαρμόσω το Ξεκινήστε από το Γιατί στην καριέρα, στην εταιρεία ή στην ομάδα μου; Αυτός ο πρακτικός οδηγός θα σας βοηθήσει να βρείτε το δικό σας ΓΙΑΤΙ.
Το βιβλίο περιέχει ασκήσεις και εικόνες για κάθε στάδιο της διαδικασίας και σας οδηγεί να βρείτε απαντήσεις σε πολλά σημαντικά ερωτήματα, όπως μεταξύ άλλων:
Μπορώ να έχω περισσότερα από ένα ΓΙΑΤΙ;
Αν η δουλειά μου δεν συμβαδίζει με το ΓΙΑΤΙ μου, τι πρέπει να κάνω; Τι γίνεται αν η ομάδα μου δεν συμφωνεί με το ΓΙΑΤΙ μας;
Είτε έχετε μόλις πιάσει την πρώτη σας δουλειά, είτε ηγείστε μιας ομάδας, είτε είστε διευθύνων σύμβουλος της δικής σας εταιρείας, οι ασκήσεις αυτού του βιβλίου θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον δρόμο που οδηγεί στη μακροχρόνια επιτυχία και ικανοποίηση, όχι μόνο για εσάς τους ίδιους, αλλά και για τους συναδέλφους σας.
Εμπνευστείτε και εμπνεύστε!
Δώστε πνοή στο ΓΙΑΤΙ σας – για εσάς τους ίδιους, την εταιρεία σας και τους πάντες γύρω σας. Επισκεφθείτε το StartWithWhy.com.
Άλλα βιβλία του Simon Sinek:
Ξεκινήστε από το ΓΙΑΤΙ
Μαζί τα καταφέρνουμε καλύτερα – Ένα αλληγορικό παραμύθι για μεγάλους
Leaders eat last (υπό έκδοση)

"Παραμύθια της γιαγιάς κότας: Το πρόβατο που δεν μπορούσε να κοιμηθεί" της Christine Beigel

Ένα βιβλίο της σειράς Παραμύθια της γιαγιάς κότας.
Δυσκολία στον ύπνο.
Είναι ώρα για ύπνο, αλλά το προβατάκι δυσκολεύεται να κοιμηθεί.
Δεν μπορεί να κλείσει μάτι…
Θέλετε να μάθετε αν θα το πάρει τελικά ο ύπνος;
Υπομονή, η γιαγιά κότα όλα θα σας τα πει.
Μια ιστορία για όνειρα γλυκά!

"Παραμύθια της γιαγιάς κότας: Ο χαμαιλέοντας που έψαχνε τη μαμά του" της Christine Beigel

Ένα βιβλίο της σειράς Παραμύθια της γιαγιάς κότας.
Μικρά βραδινά παραμύθια, χαρούμενες ιστορίες, ευαίσθητα θέματα, ήσυχα βράδια.
Ο χαμαιλέοντας κάνει βόλτα στο δάσος με τη μαμά του και τραγουδάει:
«Ποιος φοβάται το κακό το γκνου; Όχι εμείς, όχι εμείς!»
Αλλά, όταν φεύγει από κοντά της και χάνεται, αρχίζουν οι περιπέτειες!
Θέλετε να μάθετε αν θα ξαναβρεί τη μαμά του;
Υπομονή, η γιαγιά κότα όλα θα σας τα πει.
Μια ιστορία για όνειρα γλυκά!