Pari - Παρί

Δραματική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Ένα ζευγάρι Ιρανών έρχονται στην Αθήνα για να επισκεφτούν τον γιο τους, ο οποίος σπουδάζει στο πανεπιστήμιο. Εκείνος, όμως, έχει εξαφανιστεί, σβήνοντας κάθε ίχνος του.



Beaux-Parents - Ο γαμπρούλης μας
Κωμωδία
Διάρκεια: 83'

Η περίληψη:
Όταν η κόρη τους νομίζει πως πιάνει τον άντρα της να την απατά, οι André και Coline δεν ξέρουν ποιανού το δίκιο να υποστηρίξουν. Συνεχίζοντας να βλέπουν τον αγαπημένο τους γαμπρό κρυφά από την κόρη τους, παγιδεύονται σε μια… περιπετειώδη διπλή ζωή.



The personal history of David Copperfield - Ο διαφορετικός κύριος Κόπερφιλντ
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Η περιπετειώδης ενηλικίωση του καλόκαρδου και πεισματάρη David Copperfield στην Αγγλία του 19ου αιώνα.



Gli anni più belli - Όταν ανθίζει η νιότη
Δραματική
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
Τέσσερις φίλοι μεγαλώνουν μαζί στην Ιταλία της δεκαετίας του ’80, η ζωή, όμως, τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στην πορεία που ο καθένας τους θα ακολουθήσει τα επόμενα 40 χρόνια.



Les vieux fourneaux - Νέοι είστε και φαίνεσθε

Κωμωδία
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Ο Pierrot, ο Emile dit Milie και ο Antoine είναι τρεις παιδικοί φίλοι που έχουν πλέον περάσει τα εβδομήντα. Όταν στην κηδεία της γυναίκας του τελευταίου, μια παλιά απιστία αποκαλύπτεται, εκείνος παίρνει την καραμπίνα του και ξεκινά για την Τοσκάνη. Οι δύο φίλοι και η έγκυος εγγονή του τον ακολουθούν, για να τον εμποδίσουν να διαπράξει ένα έγκλημα πάθους με καθυστέρηση… μισού αιώνα.



Una ventana al mar - Παράθυρο στη θάλασσα

Δραματική
Διάρκεια: 10'

Η περίληψη:
Η Μαρία, μια πενηνταπεντάχρονη Ισπανίδα αντιμέτωπη με μια δυσοίωνη πρόγνωση υγείας, ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά παρέα με τις φίλες της. Στη Νίσυρο θα ερωτευτεί τον Στέφανο και σύντομα θα κληθεί να αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην οικογένειά της ή αν θα συνεχίσει τη ζωή της στο νησί μαζί του, μέχρι το τέλος.