Spider-Man: No way home
Περιπέτεια
Διάρκεια: 150'

Η περίληψη:
Η πραγματική ταυτότητα του Spider-Man αποκαλύπτεται, με αποτέλεσμα η ζωή του Peter Praker και των φίλων του να μετατραπεί σε ζωντανή κόλαση. Έτσι, αυτός καταφεύγει στη βοήθεια του Dr. Strange, ο οποίος επιχειρεί να ρίξει ένα ξόρκι λησμονιάς στον πλανήτη, με καταστροφικά όμως αποτελέσματα.



Lamb - Αμνός
Θρίλερ
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Σε μια απομονωμένη ισλανδική φάρμα ένα άτεκνο ζευγάρι αποφασίζει να μεγαλώσει ένα «παράξενο» αρνάκι σαν δικό του παιδί. Η φύση, όμως, θα ζητήσει το τίμημά της…



After love - Μετά την αγάπη
Δραματική
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Μια γυναίκα που μένει στο Ντόβερ χάνει αιφνίδια το σύζυγό της. Αμέσως μετά το θάνατό του θα ανακαλύψει έκπληκτη πως εκείνος διατηρούσε παράλληλα μια κρυφή οικογένεια στο Καλέ, στην απέναντι όχθη του καναλιού της Μάγχης.



Håp - Ελπίδα
Δραματική
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Η Anja είναι μια επιτυχημένη σκηνοθέτιδα. Μετά τη διάγνωσή της με όγκο στον εγκέφαλο, αναγκάζεται να επανεξετάσει τη ζωή της και τη σχέση της με το σύντροφό της Tomas, με τον οποίο μεγαλώνουν μαζί έξι παιδιά.



Dissolved
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Οι ιστορίες τριών ζευγαριών που εξελίσσονται σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες συγκλίνουν με έναν απρόβλεπτο τρόπο.



Sing 2 - Τραγούδα! 2
Animation
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Προκειμένου να εξασφαλίσει πως το σόου του θα ανέβει στο πιο περιζήτητο θέατρο, ο Buster Moon υπόσχεται στον ιδιοκτήτη του, τον γκάνγκστερ Jimmy Crystal, πως έχει εξασφαλίσει την παρουσία του ροκ θρύλου, αλλά αποτραβηγμένου πλέον από την ενεργό δράση Clay Calloway. Ο τελευταίος δεν έχει φυσικά την παραμικρή ιδέα…