Το βιβλιοπωλείο ΜΟΝΟΚΛ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα Διονύση Μαρίνο το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Φειδίου 11, Αθήνα).

Ο Διονύσης Μαρίνος σάς περιμένει από τη 13.00μ.μ. έως τις 15.00μ.μ. για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει το νέο του βιβλίο με τίτλο ΜΠΛΕ ΗΛΙΟΣ.

Ένα μυθιστόρημα για τις σύγχρονες σχέσεις, την ελπίδα, την ανθρώπινη ζεστασιά και εντέλει αυτό που όλοι ψάχνουμε, την αγάπη.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας.
____________________________________________________________________________________

Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συμπληρώνει 15 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και δημιουργικών δράσεων και σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί με αγαπημένους συγγραφείς.

Το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, σας προσκαλούμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), για να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα Λίνα Σωτηροπούλου η οποία σας περιμένει από τις 12.00μ.μ. έως τη 13.30μ.μ., για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει τα βιβλία της για παιδιά.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το γιορτινό βιβλίο της ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ στην πολύ δημοφιλή σειρά «ΠΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΛΑ».

Με κάθε αγορά βιβλίων στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ σας κάνουμε δώρο ακόμα ένα βιβλίο της προτίμησής σας από μια συγκεκριμένη λίστα, ενώ μπαίνετε σε κλήρωση που θα αναδείξει έξι τυχερούς οι οποίοι θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή 50€.
____________________________________________________________________________________


Η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε μια διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας με τη συγγραφέα Αγγελική Δαρλάση, το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, στις 11.00π.μ., με αφορμή το γιορτινό βιβλίο της 
 
Η συγγραφέας θα μας αφηγηθεί μια ιστορία για ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο στολίδι, για ένα αγόρι που, αν κι έμοιαζε με ξωτικό, πήγε να πολεμήσει σ’ έναν από τους αγριότερους πολέμους. Η ιστορία μιας μικρής εκεχειρίας σ’ έναν μεγάλο πόλεμο κάποια Χριστούγεννα πριν πολλά πολλά χρόνια. Μια ιστορία που πολλοί δεν την πίστεψαν ποτέ. Κι όμως… αυτή η ιστορία είναι αληθινή και μιλάει για το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων: για αδελφοσύνη κι επί γης ειρήνη.

Μην το χάσετε!
Για παιδιά από 6 ετών και τους γονείς τους

Δωρεάν παρακολούθηση online μέσω Ζoom
Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.