Το ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕ COMEDY CLUB υποδέχεται στη σκηνή του, για μια και μοναδική βραδιά, όχι απλά έναν κωμικό, αλλά τον κωμικό, που ξεκίνησε πρώτος να κάνει stand up comedy στην Ελλάδα: Τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο, που φέτος κλείνει τα 30 του χρόνια στην κωμωδία και το γιορτάζει με μια απολαυστική μεγάλη παράσταση, με τον τίτλο: 

"30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips".

Με τα καλύτερα κείμενά του, αλλά και κείμενα που άφησαν εποχή, όπως η Αράχωβα και το περίφημο: "Τι έχεις αγάπη μου; - Τίποτα." Φυσικά δε λείπουν οι σατιρικές πινελιές για σύγχρονα θέματα που με το καυστικό του χιούμορ πάντα αναδεικνύει ο Κωνσταντίνος!

Μετά από το κυρίως δείπνο, έρχεται το... επιδόρπιο, τα… tips! Ο Κων/νος Ραβνιωτόπουλος θα μοιραστεί με τους θεατές διάφορα ευτράπελα που συνέβησαν σε αυτά τα 30 χρόνια και που δεν έχουν ειπωθεί ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα! Όπως: γιατί μπέρδεψε κωμικό με… χειρούργο, τι γύρευε ένα… κρεβάτι σε ουζερί που θα έκανε παράσταση! Πως αντί για παράσταση, νόμιζε ότι έπεσε θύμα… απαγωγής! Πως βρέθηκε σε τόπο εξορίας του Μίκη Θεοδωράκη, γιατί τον σταμάτησε ο… Άδωνις Γεωργιάδης, το μυστικό της… Αστυπάλαιας, κ.α. μετατρέποντας έτσι τη παράσταση σε ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ, καθώς το χιούμορ εναλλάσσεται με την ιστορία, η ιστορία με τα καταιγιστικά αστεία και τα αστεία με την πραγματικότητα!