Ghasideyeh gave sefid - Η μπαλάντα της λευκής αγελάδας
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Η ζωή της Mina ανατρέπεται όταν μαθαίνει ότι ο σύζυγός της ήταν αθώος για το έγκλημα για το οποίο εκτελέστηκε. Ζητά τη δημόσια συγνώμη των δικαστών, για χάρη της ίδιας και της κωφάλαλης κόρης της, ενώ θα δεχτεί την επίσκεψη ενός άγνωστου άντρα, ο οποίος θέλει να της επιστρέψει αυτά που χρωστούσε στο σύζυγό της.



Turning red - Πάντα στο κόκκινο
Animation
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Η Meilin είναι μια 13χρονη κινεζικής καταγωγής Αμερικανίδα, η οποία διαπιστώνει εντελώς ξαφνικά ότι κάθε φορά που την πλημμυρίζει ένα έντονο συναίσθημα μεταμορφώνεται σε γιγαντιαίο κόκκινο πάντα.



After Yang - Μετά τον Γιανγκ
Δραματική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ο Jake και η Kyra ζουν με τη θετή κόρη τους Mika και τον Yang, ένα ανδροειδές το οποίο παθαίνει σοβαρή βλάβη. Η προσπάθεια του Jake να τον επισκευάσει, όμως, αποδεικνύεται μια ιδιαίτερα περίπλοκη υπόθεση.



River
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 75'

Η περίληψη:

Η διαχρονική σχέση του ανθρώπου με το τρεχούμενο νερό. Μια προαιώνια πηγή ζωής, την οποία εκείνος έχει πλέον τιθασεύσει και πάψει να σέβεται, με άμεσα απειλητικές συνέπειες.



Boiling point - Σημείο βρασμού
Δραματική
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Ο Andy, σεφ και συνιδιοκτήτης ενός διακεκριμένου εστιατορίου που μόλις άνοιξε, έχει μπροστά του ένα βράδυ γεμάτο προβλήματα: ξαφνική επιθεώρηση του υγειονομικού, παράλογοι πελάτες, τσακωμοί ανάμεσα στο προσωπικό, ατυχήματα, ανοιχτοί λογαριασμοί από το παρελθόν και παραγγελίες που τρέχουν μέσα σε εξοντωτική πίεση.