Το Δίκτυο Mikrasiatis.gr και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, σας προσκαλούν σε έναν νέο κύκλο τηλεσυναντήσεων τα απογεύματα του Σαββάτου.

Το Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022, στις 19.00μ.μ., η ιστορικός-ερευνήτρια Νοέλ Μπάξερ, απόγονος τρίτης γενιάς από τη Σμύρνη, παρουσιάζει το μυθιστόρημά της
ζωντανά από την ψηφιακή πλατφόρμα Ζοοm και τη σελίδα Facebook του Δικτύου Μikrasiatis.gr.

Προλογίζει ο υπεύθυνος του Δικτύου Mikrasiatis.gr, Δημήτρης Παντέλας.

Έναν αιώνα μετά την Καταστροφή, το ταξίδι επιστροφής μιας γυναίκας που αναζητά το παρελθόν και τον εαυτό της επιφυλάσσει πολλές αποκαλύψεις. Ένα σεργιάνι στη Σμύρνη του χθες και του σήμερα.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, καταχωρήστε τους απαραίτητους κωδικούς στην πλατφόρμα:
https://us02web.zoom.us/j/89537619913?pwd=dnpFb0VZczRYQmpGdllWYVp4TU9iQT09#success

Meeting ID: 895 3761 9913
Passcode: 941350
____________________________________________________________________________________


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους να περάσουν ένα διασκεδαστικό πρωινό με τη συγγραφέα Ρία Φελεκίδου και το βιβλίο Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ το Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022, στις 11.00π.μ.

Ήταν κάποτε, που λέτε, ένα κορίτσι τόσο όµορφο που το λέγανε Πεντάµορφη. Κι ήταν κι ένα πλάσµα τόσο άσχηµο, που το φωνάζανε όλοι τέρας. Κι ούτε λίγο ούτε πολύ, πήγαν και θρονιάστηκαν στο ίδιο παραµύθι…

Η Ρία Φελεκίδου σάς αφηγείται ένα κλασικό παραμύθι που μεγάλωσε γενιές και γενιές σε μια νέα διασκευή και προτείνει μία δραστηριότητα για να συνδυάσετε την ανάγνωση του βιβλίου με το παιχνίδι.

Μην το χάσετε!
Για παιδιά από 3 ετών και τους γονείς τους

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση:
https://www.facebook.com/ekdoseis.metaixmio