Το βιβλιοπωλείο ΤΣΙΟΠΕΛΑΚΟΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Θωμά Ψύρρα
την Κυριακή, 22 Μαΐου 2022, στις 19:30μ.μ., στο Μουσείο Τσιτσάνη (Βενιζέλου και Καρδίτσης 1), στα Τρίκαλα.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο φιλόλογος Αγαθοκλής Αζέλης. Ο Θωμάς Ψύρρας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Η εξιστόρηση της ζωής ενός Αρμένιου γεννημένου στην Ελλάδα που υπέστη διωγμούς, εξορία, φυλάκιση, προσφυγιά και μετανάστευση και γίνεται η φωνή όλων των ανώνυμων θυμάτων της Ιστορίας.
____________________________________________________________________________________


Το OPUS WINE BAR και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της δημιουργού του kids food blog Little Hands Ελένης Κατσούλη

την Κυριακή, 22 Μαΐου 2022, στις 11.00π.μ., στο OPUS WINE BAR (Καπετάν Χαραλάμπη 3), στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ένα πρωτότυπο εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με 8 απολαυστικές συνταγές-ιστορίες.

Η Ελένη Κατσούλη με τη βοήθεια των μικρών σεφ ετοιμάζει λαχταριστές μπαλίτσες ενέργειας.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Για παιδιά από 4 ετών

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση δηλώστε συμμετοχή στο 2810-225151 (καθημερινά από τις 17.00μ.μ.)

Στον χώρο τηρούνται όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα σε ό,τι αφορά την πανδημία.
____________________________________________________________________________________


Η Παιδική Βιβλιοθήκη Χ.Ε.Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, το βιβλιοπωλείο ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν μεγάλους και μικρούς σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Κωνσταντίνας Αρμενιάκου


την Κυριακή, 22 Μαΐου 2022, στις 19.00μ.μ., στο Προσκοπείο (θέση Φαληράκι), στην Κέρκυρα.

Η αγωνία για την Ελληνική Επανάσταση, το όνειρο της ελεύθερης και ανεξάρτητης Ελλάδας, η αγάπη για την τέχνη και την πατρίδα. Ένα ταξίδι στον χρόνο, μια διαδρομή λουσμένη με ιόνιο φως, σε έναν κόσμο γεμάτο λέξεις και νότες.

Με τη συγγραφέα συνομιλούν η Ναυσικά Φρόνιμου, υπεύθυνη επιμελήτρια του Μουσείου Σολωμού Κέρκυρας, και ο Κώστας Καρδάμης, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και Επιμελητής του Αρχείου και του Μουσείου της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας.

Συμμετέχει μουσικό σύνολο της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί εικαστικό εργαστήριο για παιδιά με θέμα «Ο Διονύσιος Σολωμός και ο Νικόλαος Μάντζαρος στην πόλη μας».