Το Σάββατο, 21 Μαΐου στις 12:00μ.μ., η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και η εκπαιδευτική μουσική ομάδα musicArte παρουσιάζουν το μουσικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της κλασικής μουσικής».

Απευθύνεται σε παιδιά του Δημοτικού αλλά και σε φίλους της μουσικής που ενδιαφέρονται να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την κλασική μουσική.

Πρόκειται για μία φιλική ξενάγηση στη κλασική μουσική. Για ένα μεγάλο, αλλά γρήγορο και ξέγνοιαστο, μουσικό ταξίδι με αφετηρία την αγάπη μας για τη κλασική μουσική με και πολλές ... στάσεις! Θα αρχίσουμε από τους Βιβάλντι, Μότσαρτ, Μπετόβεν και θα καταλήξουμε στον Γ. Στράους και τον Ραβέλ.

Θα γνωρίσουμε τους συνθέτες ,την εποχή που έζησαν, τις χώρες που γεννήθηκαν, θα παίξουμε μουσική, θα τραγουδήσουμε, θα πούμε αστεία, θα μοιραστούμε εμπειρίες και θα απολαύσουμε με κάθε τρόπο τη μουσική των εμβληματικών συνθετών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Απαραίτητες οι τηλεφωνικές κρατήσεις θέσεων στα 6971987543 (Κατερίνα Παπαδάκου).

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/37xfxnG