Η Λέσχη Ανάγνωσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια συζήτηση για τα βιβλία του Πέτρου Τατσόπουλου


την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022, στις 19:30μ.μ., στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης (Μανόλη Ανδρόνικου 6).

Ο Πέτρος Τατσόπουλος θα μιλήσει για τα βιβλία του και θα απαντήσει σε ερωτήσεις.

Συντονίζει ο συγγραφέας Κώστας Αρκουδέας.

Μπορείτε να εγγραφείτε στη Λέσχη Ανάγνωσης του ΑΜΘ και να συμμετέχετε στις συναντήσεις καλώντας στο 2313 310251 ή στέλνοντας e-mail στο karkoudeas@culture.gr
____________________________________________________________________________________


H Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ, το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο (ΜΕΘ) και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στέλιου Μάινα
την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022, στις 20.00μ.μ., στον αίθριο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (Αριστομένους 33, 4ος όροφος).

Για το βιβλίο θα μιλήσει και θα συζητήσει με τον συγγραφέα η Βασιλική Μάλαμα, μέλος του ΜΕΘ, φιλόλογος, δασκάλα.

Αποσπάσματα του βιβλίου διαβάζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί-μέλη του ΜΕΘ Βίκυ Βορίλα, Μαρία Λαζάρου και Έλενα Παναγοπούλου.

Μια γιατρός αναισθησιολόγος ξεπερνά τα όρια της ιατρικής ηθικής, θέτοντας το δίλημμα «ευεργέτης ή φονιάς;». Μια ιστορία που γοητεύει και προβληματίζει.
____________________________________________________________________________________


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά την αγαπημένη συγγραφέα χιλιάδων αναγνωστών Μαίρη Κόντζογλου την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022, από τις 20:30μ.μ. έως τις 22.00μ.μ., στο Φεστιβάλ Βιβλίου, στην παραλία Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Η Μαίρη Κόντζογλου συναντά τους αναγνώστες και συζητά μαζί τους.