Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά και συνεχίζοντας την παράδοση των πολύ εποικοδομητικών συναντήσεων των έξι τελευταίων χρόνων, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν νηπιαγωγούς και εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής σε μια διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση, όπου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν λεπτομέρειες για τις νέες δράσεις φιλαναγνωσίας που έχουμε σχεδιάσει για τη σχολική χρονιά που ξεκινά, να ενημερωθούν για τα νέα παιδικά μας βιβλία και τους τρόπους διδακτικής αξιοποίησής τους, και φυσικά να γνωρίσουν τους συγγραφείς μας.

Στη διαδικτυακή συνάντηση θα μιλήσουν:
Ελένη Ανδρεάδη, Ευθυμία Ανδριώτη, Κωνσταντίνα Αρμενιάκου,
Κατερίνα Ζωντανού, Ιωάννα Μπαμπέτα, Κατερίνα Χριστόγερου, Μαρία Τερζάκη (ηθοποιός),
Παιδαγωγική Ομάδα Απ’ Ουσία, Ομάδα Άγγιγμα και Όρια


Τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022, στις 19.00μ.μ., με μια ολιγόλεπτη παρουσίασή τους θα κατατοπίσουν τους εκπαιδευτικούς σχετικά με το πρόγραμμα που ακολουθεί ο καθένας κατά τις συναντήσεις με τους μαθητές, θα απαντήσουν σε ερωτήματα για τα βιβλία τους, αλλά θα δώσουν και διευκρινίσεις για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία με σχολεία.

Αν είστε νηπιαγωγός ή εκπαιδευτικός προσχολικής αγωγής και ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε ψηφιακά την εκδήλωση (μέσω της πλατφόρμας Zoom), συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής έως την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022. Στις 16 Σεπτεμβρίου θα λάβετε τον απαραίτητο σύνδεσμο στο email σας καθώς και επιβεβαιωτικό μήνυμα για τη συμμετοχή σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.