Un Monde - Στην αυλή του σχολείου
Δραματική
Διάρκεια: 72'

Η περίληψη:
Όταν η Nora βλέπει ότι ο Abel, ο μεγαλύτερος αδερφός της, πέφτει θύμα bullying από άλλα παιδιά, σπεύδει να τον προστατεύσει. Εκείνος όμως της ζητά να μην πει τίποτα. Παγιδευμένη ανάμεσα στους κόσμους των ενηλίκων και των παιδιών, η Nora προσπαθεί να βρει τη θέση της.



Hopper et le Hamster des Ténèbres - Ο Κοτολαγός και το Χάμστερ του Σκότους
Animation
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Μισός λαγός και μισός κοτόπουλο, ο νεαρός Κοτολαγός νιώθει διαφορετικός. Για να γίνει αποδεκτός, αποφασίζει να βρει το Χάμστερ του Σκότους, ένα σκήπτρο με μαγικές δυνάμεις.



Mrs. Harris goes to Paris - Η κυρία Χάρις πάει στο Παρίσι
Κομεντί
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Μια Βρετανίδα χήρα, η οποία δουλεύει ως καθαρίστρια στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’50, μαγεύεται από ένα φόρεμα Dior και κάνει σκοπό της ζωής της να το αποκτήσει.



The invitation - Η πρόσκληση
Τρόμου
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Evie ανακαλύπτει έναν μακρινό ξάδελφο, την ύπαρξη του οποίου δεν γνώριζε. Όταν η νέα της οικογένεια την προσκαλεί σε έναν πολυτελή γάμο στην αγγλική εξοχή, εκείνη αρχικά σαγηνεύεται από τον γοητευτικό αριστοκράτη οικοδεσπότη, σύντομα όμως διαπιστώνει ότι βρίσκεται παγιδευμένη σε έναν εφιάλτη.



Méditerranée - Μεσόγειος: Πολιορκημένη θάλασσα
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Οι περιπέτειες της μεσογειακής πανίδας και χλωρίδας, στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν ενάντια στους ολοένα αυξανόμενους κινδύνους που τις απειλούν.



Finnick - Πνεύμα από σπίτι
Animation
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Τα Φινς είναι αόρατα πνεύματα του σπιτιού που βοηθούν «διακριτικά» τους ιδιοκτήτες του, εκτός από τον ανυπότακτο και μισάνθρωπο Φιν. Όταν, όμως, μια νέα οικογένεια εγκατασταθεί στην έπαυλή του, αυτός θα υποχρεωθεί να συνεργαστεί με την έφηβη Κριστίν για να λύσουν μια σειρά μυστηρίων που απειλούν την πόλη τους.



Un traductor - Ένας μεταφραστής
Δραματική
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Ένας καθηγητής ρωσικής λογοτεχνίας στο πανεπιστήμιο της Αβάνας μετατίθεται σε ένα νοσοκομείο της πόλης, αναλαμβάνοντας χρέη μεταφραστή στην παιδική πτέρυγα των θυμάτων του πυρηνικού ατυχήματος του Τσερνομπίλ, τα οποία έχουν έρθει στην Κούβα για ιατρική περίθαλψη.