Halloween ends - Η τελευταία νύχτα με τις μάσκες
Τρόμου
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του Halloween, η Laurie γράφει τα απομνημονεύματά της, προσπαθώντας να εξορκίσει το φάντασμα του Michael Myers από τη ζωή της. Όταν, όμως, η εγγονή της ερωτευτεί ένα αγόρι που κατηγορήθηκε για το φόνο ενός μικρού παιδιού, η κατάρα του απέθαντου «Μπαμπούλα» θα επιστρέψει στο Χάντονφιλντ.



See how they run - Κοίτα τους πως τρέχουν
Κωμωδία
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Στο Λονδίνο της δεκαετίας του 1950, τα σχέδια για την κινηματογραφική μεταφορά ενός επιτυχημένου θεατρικού διακόπτονται απότομα όταν ένα βασικό μέλος του συνεργείου δολοφονείται. Την υπόθεση αναλαμβάνουν ο αντισυμβατικός επιθεωρητής Stoppard και η πρόθυμη αρχάρια Constable, οι οποίοι διαπιστώνουν πως όλοι όσοι εμπλέκονται με το θεατρικό ή τη διασκευή του είναι ύποπτοι.



Moonage daydream
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 135'

Η περίληψη:
Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες, η φιλοσοφία ζωής και η διαδρομή του David Bowie, ενός από τους κορυφαίους σταρ της ροκ, προς τον μουσικό κολοφώνα.



The lost king - Ο χαμένος βασιλιάς
Δραματική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Μια 45άρα Βρετανίδα, μητέρα δύο αγοριών και σε διάσταση με το σύζυγό της, παθιάζεται με τον Ριχάρδο Γ΄ και κάνει σκοπό της ζωής της να ανακαλύψει τον τάφο του και να αποκαταστήσει το όνομά του.



Doraibu mai kâ - Drive my car
Δραματική
Διάρκεια: 179'

Η περίληψη:
Ένας καταξιωμένος θεατρικός ηθοποιός και σκηνοθέτης ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας του αναλαμβάνει να ανεβάσει τον «Θείο Βάνια» στη Χιροσίμα.



Στην κόψη
Δραματική
Διάρκεια: 74'

Η περίληψη:
Εφτά ελληνικές μικρού μήκους ταινίες με ήρωες που έρχονται αντιμέτωποι με την εξουσία, τις κοινωνικές προκαταλήψεις, αλλά και τις δικές τους αξίες, αναγκασμένοι να πάρουν οριακές αποφάσεις.