Black Panther: Wakanda forever
Περιπέτεια
Διάρκεια: 161'

Η περίληψη:
Μετά την απώλεια του Black Panther, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Γουακάντα προσπαθούν ταυτόχρονα να διατηρηθούν στην εξουσία, να προστατεύσουν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, αλλά και να αντιμετωπίσουν έναν νέο εχθρό που απειλεί την ύπαρξή της.



Dodo
Δραματική
Διάρκεια: 132'

Η περίληψη:
Ένα εξαφανισμένο είδος πτηνού θα κάνει την εμφάνισή του στην πολυτελή κατοικία μιας οικογένειας που βρίσκεται στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής και ετοιμάζεται να παντρέψει την κόρη της με έναν πλούσιο κληρονόμο.



To Leslie - Όσα φέρνει η ζωή
Δραματική
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Η Leslie, μια Τεξανή μητέρα, κερδίζει το λαχείο, αλλά λίγα χρόνια αργότερα τα χρήματα έχουν τελειώσει κι εκείνη παλεύει με τον εθισμό της στο αλκοόλ, ο οποίος την έχει απομακρύνει απ’ όλους τους δικούς της ανθρώπους.



Leonora addio - Λεονόρα αντίο
Δραματική
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Μετά το θάνατο του νομπελίστα δραματουργού Luigi Pirandello το 1936, οι προετοιμασίες της κηδείας του, για την οποία είχε δώσει συγκεκριμένες οδηγίες, σκοντάφτουν σε διαδοχικά σουρεαλιστικά εμπόδια.



Zeby nie bylo sladów - Τα ίχνη της βίας
Δραματική
Διάρκεια: 160'

Η περίληψη:
Στην Πολωνία του 1983, ένας μαθητής ξυλοκοπείται μέχρι θανάτου από την πολιτοφυλακή. Η χώρα αναστατώνεται και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας μπαίνει στο στόχαστρο των αρχών, που θα κάνουν τα πάντα για να τον βγάλουν αναξιόπιστο.



L'immensità - Απέραντη αγάπη
Δραματική
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Στη Ρώμη της δεκαετίας του ’70, η 12χρονη Adriana μεγαλώνει σε ένα ταραγμένο οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο εντείνει τη δυσφορία την οποία νιώθει σε σχέση με το φύλο της.



SamSam - ΣαμΣαμ
Animation
Διάρκεια: 77'

Η περίληψη:
Ο SamSam φαίνεται να έχει όλα όσα ονειρεύεται: ηρωικούς γονείς, δικό του ιπτάμενο δίσκο και φίλους σε διάφορους γαλαξίες. Το μόνο που του απομένει είναι να αποκτήσει, όπως όλοι γύρω του, πραγματικές υπερδυνάμεις, κάτι το οποίο έχει επείγουσα ανάγκη όταν προσγειώνεται στον επικίνδυνο πλανήτη Μαρθ.