Ο ΚΑΛΟΣ ΑΓΩΓΟΣ - ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στο πλαίσιο του Book Spin Festival που διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφετηρία το βιβλίο της Άντρεα Σκάλτζο-Γι
την Κυριακή, 02 Απριλίου 2023, στις 10.00π.μ., στον χώρο του ΚΑΛΟΥ ΑΓΩΓΟΥ (Ούλωφ Πάλμε 151), στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μια δράση με φανταστικές δραστηριότητες και πειράματα STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) για παιδιά που λατρεύουν τις θετικές επιστήμες.

Για παιδιά 6-9 ετών
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
____________________________________________________________________________________


Ο ΚΑΛΟΣ ΑΓΩΓΟΣ - ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στο πλαίσιο του Book Spin Festival που διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εργαστήριο που βασίζεται στο βιβλίο της Μπετίνα Άιπ


την Κυριακή, 02 Απριλίου 2023, στη 13.00μ.μ., στον χώρο του ΚΑΛΟΥ ΑΓΩΓΟΥ (Ούλωφ Πάλμε 151), στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ένα εργαστήριο που με τρόπο ευχάριστο και γλώσσα κατανοητή εξηγεί στα παιδιά πώς δουλεύει ο εγκέφαλός μας και πόσα πράγματα μπορεί να κατορθώσει, πολλές φορές ταυτόχρονα.

Για παιδιά 6-9 ετών
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
____________________________________________________________________________________


Το «Ξενοδοχείο για μάγισσες» είναι μια νέα κωμική σειρά βιβλίων με ηρωίδες ένα ανθρωποκοριτσάκι και ένα μαγισσοκοριτσάκι που δεν αργούν να γίνουν φίλες και ζουν του κόσμου τις περιπέτειες

Η Γερμανίδα συγγραφέας Ουλρίκε Ράιλανς, που όλοι μας γνωρίζουμε από τη δημοφιλή της σειρά «Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ», θα μας αποκαλύψει τα πάντα live για τη νέα της σειρά: Για την Κλάρα και τη Ροζαλί, τον Μαγισσόκοσμο αλλά και τη δική της σχέση με τους μάγους, τις μάγισσες και τα μαγικά! Βοηθοί της για μία ώρα θα είναι η καθηγήτρια Γερμανικών και συνεργάτιδα του GOETHE-INSTITUT ATHEN Αλεξάνδρα Παπαθανασίου και όλοι εσείς!

Συντονιστείτε την Κυριακή, 02 Απριλίου 2023, Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, στις 18.00μ.μ., στη σελίδα Facebook των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ταυτόχρονα στο κανάλι YouTube των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και στη σελίδα Facebook του GOETHE-INSTITUT ATHEN και θα πραγματοποιηθεί στα γερμανικά με διερμηνεία στα ελληνικά.

Σας περιμένουμε όλους και όλες εσάς που σας αρέσει η μαγεία!

Μην το χάσετε!