Shazam! fury of the Gods - Shazam! Η οργή των θεών
Περιπέτεια
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Δύο αρχαίες θεές κλέβουν ένα μαγικό σκήπτρο και σκορπώντας την καταστροφή αναζητούν τον «Καρπό της Ζωής», με τον οποίο θα γίνουν παντοδύναμες. Ο δρόμος τους θα τις φέρει αντιμέτωπες με τον Shazam και την υπερηρωική εφηβο-παρέα του, τη μόνη ελπίδα σωτηρίας του πλανήτη.



65
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Ύστερα από μια σύγκρουση με αστεροειδή, το σκάφος του πιλότου Mills συντρίβεται σ’ έναν άγνωστο πλανήτη. Τη Γη πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια.



L' envol - Σκάρλετ
Δραματική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ένας Γάλλος ξυλουργός επιστρέφει από το μέτωπο του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου στο χωριό του, για να ανακαλύψει ότι η γυναίκα του πέθανε στη γέννα, αφήνοντας τη νεογέννητη κόρη τους στη φροντίδα της ανύπαντρης ιδιοκτήτριας μιας φάρμας.



Beurokeo - Τυχερό αστέρι
Δραματική
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
Μια νεαρή αποφασίζει να δώσει κρυφά το νεογέννητο παιδί της σε μια εκκλησία για υιοθεσία, αλλά ανακαλύπτει πως δυο απατεώνες κλέβουν τα μωρά για να τα πουλήσουν και ξεκινά μαζί τους ένα οδικό ταξίδι προς άγραν αγοραστών, με δυο αστυνομικίνες να βρίσκονται στο κατόπι τους.



Ξεριζωμένοι
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Εφτά εξομολογήσεις που αντιστοιχούν σε αντίστοιχες ιστορίες ξεριζωμών από το 1940 έως το 2021 και από το Αφγανιστάν έως την Ισπανία, τον Ινδικό ωκεανό και τη Σοβιετική Ένωση.



Revoir Paris - Παρίσι ξανά
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Επιζώσα τρομοκρατικής επίθεσης σε ένα μπιστρό, τρεις μήνες μετά, η Mia δεν μπορεί ακόμα να θυμηθεί τα γεγονότα εκείνης της νύχτας. Επιστρέφει διαρκώς στις αναμνήσεις της, αλλά φοβάται μήπως ανακαλύψει κάτι σοκαριστικά επώδυνο.



Εξορία - Exile
Σινεφίλ
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Ο Άρης προσπαθεί να φύγει από την Ελλάδα με μια βάρκα. Διασώζεται από πνιγμό και επιστρέφει σε μια πραγματικότητα όπου ο αγώνας για επιβίωση είναι ένας ζωντανός εφιάλτης.