Renfield - Ρένφιλντ
Κωμωδία
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Ο Renfield, απέθαντος υπηρέτης του Δράκουλα, προσπαθεί να απεξαρτηθεί από τον σαδιστή αφέντη του και να ζήσει τη δική του ζωή. Ο άρχων του σκότους, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να του το επιτρέψει τόσο εύκολα.



Winnie the Pooh: Blood and honey - Γουίνι το αρκουδάκι: Αίμα και μέλι
Τρόμου
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Αφού ο Christopher Robin αφήνει πίσω τους φίλους του, τον Γουίνι το Αρκουδάκι και το Γουρουνάκι, για να πάει στο κολέγιο, εκείνοι αναγκάζονται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους προκειμένου να επιβιώσουν. Θυμωμένοι και εγκαταλειμμένοι, θα επιστρέψουν στα ζωώδη ένστικτά τους.



Retour à Séoul - Επιστροφή στη Σεούλ
Δραματική
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Η 25χρονη Freddie ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Νότια Κορέα, όπου γεννήθηκε προτού δοθεί για υιοθεσία στη Γαλλία. Γεμάτη ανάμεικτα κι αντιφατικά συναισθήματα, αποφασίζει να εντοπίσει τους βιολογικούς γονείς της.



Hypnotic - Υπνωτιστές
Θρίλερ
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Ένας ντετέκτιβ προσπαθεί, παράλληλα, να εξιχνιάσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση της κόρης του και να εξαρθρώσει μια συμμορία ληστών με τη βοήθεια μιας μέντιουμ, όταν ένας άντρας αρχίζει να τους καταδιώκει.



Love again - Αγάπη, ξανά
Ρομαντική κομεντί
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Έχουν περάσει δυο χρόνια από τον ξαφνικό χαμό του αρραβωνιαστικού της και η Mira Ray συνεχίζει να του στέλνει τρυφερά μηνύματα στο κινητό του. Αυτά, όμως, καταλήγουν στον καινούργιο αριθμό ενός δημοσιογράφου, ο οποίος συγκινείται και αρχίζει να την αναζητά.



Sisu
Περιπέτεια
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Βόρεια Φινλανδία, 1944. Τις τελευταίες μέρες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ένας μοναχικός χρυσοθήρας διασταυρώνεται με Ναζί στρατιώτες που του κλέβουν τον χρυσό. Σύντομα, όμως, ανακαλύπτουν πως δεν είναι ένας συνηθισμένος άντρας, αλλά ένας Sisu. Ένας θρυλικός πρώην κομάντο με ασύλληπτο κουράγιο και αδιανόητη αποφασιστικότητα απέναντι στις πιο δύσκολες συνθήκες, αποφασισμένος να πάρει πίσω ό,τι του ανήκει.



Le nouveau jouet - Το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου
Κωμωδία
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα με μικροκομπίνες, γεμάτος χρέη και με τη γυναίκα του έγκυο, ο Sami πιάνει δουλειά ως νυχτοφύλακας σε ένα εμπορικό κέντρο. Σ’ αυτό καταφθάνει ο γιος του ζάμπλουτου ιδιοκτήτη, υποχρεωμένος να διαλέξει «ό,τι δώρο θέλει» για τα γενέθλιά του. Κι εκείνος διαλέγει τον Sami!



Call Jane - Τηλεφώνησε στην Τζέιν
Δραματική
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Το 1968, μια νοικοκυρά πρέπει να τερματίσει την προχωρημένη εγκυμοσύνη της για λόγους υγείας. Οι νοσοκομειακές αρχές απορρίπτουν το αίτημά της κι εκείνη αναγκάζεται να αναζητήσει εναλλακτική λύση, στην υπηρεσία «Καλέστε την Τζέιν».



Elleville elfrid - Η Έλα Μπέλα και τα Μαγικά της
Animation
Διάρκεια: 75'

Η περίληψη:
Η Έλα Μπέλα και ο Χένρι είναι οι καλύτεροι φίλοι, αλλά η άφιξη στη γειτονιά του Τζόνι, ενός cool πλουσιόπαιδου, θα αλλάξει δραματικά τη σχέση τους.