Kandahar - Kandahar: Σημείο διαφυγής
Περιπέτεια
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Εγκλωβισμένοι στο Αφγανιστάν, ένας κατάσκοπος και ο διερμηνέας του έχουν ελάχιστο χρόνο να βρουν τρόπο διαφυγής, καθώς έχουν μπει στο στόχαστρο πολλαπλών τρομοκρατικών οργανώσεων και στρατιωτικών δυνάμεων.



Η ζωγραφιά του Θεού
Κωμωδία
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Μετά το θάνατο της μητέρας του, ο Δημήτρης επιστρέφει στην Ελλάδα για να βάλει σε ίδρυμα την ανάπηρη αδερφή του και να ζήσει τον έρωτά του με τη Στέλλα. Τον περιμένουν, όμως, μια σειρά από εκπλήξεις.



The little mermaid - Η μικρή γοργόνα
Φαντασίας
Διάρκεια: 135'

Η περίληψη:
Μια γοργόνα συνάπτει συμφωνία με μια μάγισσα ώστε να γίνει άνθρωπος και να εξερευνήσει τον επίγειο κόσμο, αγνοώντας όμως το επικίνδυνο τίμημα που θα πρέπει να πληρώσει.



Kompromat - Η μέθοδος Kompromat
Θρίλερ
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
Ένας Γάλλος υπήκοος που κατοικεί στη Σιβηρία προσπαθεί πάση θυσία να αποδείξει την αθωότητά του, έχοντας πέσει θύμα μιας νοσηρής συνωμοσίας των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.



En los márgenes - Στα άκρα
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Οι ζωές μιας φτωχής εργάτριας, μιας ηλικιωμένης και ενός μαχητικού δικηγόρου παίρνουν απρόβλεπτες στροφές καθώς προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στις ασφυκτικές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.



Μπάσταρδα
Δραματική
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια αφήνουν πίσω τους την καλοκαιρινή καθημερινότητα της πόλης και ζουν το εδώ και τώρα σ’ ένα απομονωμένο σπίτι στην εξοχή.



Incroyable mais vrai - Απίστευτο κι όμως αληθινό
Κωμωδία
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Ένα ζευγάρι αγοράζει καινούργιο σπίτι σε ήσυχο προάστιο. Αυτό που κρύβεται, όμως, στο υπόγειό του, θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.