Spider-Man: Across the Spider-Verse - Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν
Animation
Διάρκεια: 140'

Η περίληψη:
Προσπαθώντας να συνδυάσει τη μυστική δράση του ως Σπάιντερμαν και τη σχολική καθημερινότητά του, ο Miles Morales επανασυνδέεται με την Gwen/Spiderwoman και γίνεται μέλος μιας ομάδας υπερηρώων, οι οποίοι συνασπίζονται για να διασώσουν το αραχνο-σύμπαν από μια καινούργια απειλή.



What's love got to go with it? - Ευτυχισμένοι μαζί
Κομεντί
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Μια ντοκιμαντερίστρια συγκρούεται με τα «πιστεύω» και τα συναισθήματά της, όταν ξεκινά να κινηματογραφεί έναν παλιό φίλο της που ετοιμάζεται να παντρευτεί με συνοικέσιο.



Τα άνθη στα άνθη - Blossoms to blossoms
Κομεντί
Διάρκεια: 76'

Η περίληψη:
Ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμος να φύγει για το εξωτερικό. Συναντιέται με τη Σοφία σ’ ένα αθηναϊκό πάρκο και περνούν μαζί τις τελευταίες ώρες πριν πάρει το λεωφορείο για το αεροδρόμιο.



Frere et soeur - Αγάπη και μίσος
Δραματική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Η Alice είναι ηθοποιός, ενώ ο αδελφός της Louis λογοτέχνης που έχει αποτραβηχτεί στην εξοχή. Αποξενωμένοι μεταξύ τους, έχουν να συναντηθούν για περισσότερα από είκοσι χρόνια, αλλά ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα των γονιών τους θα αναγκαστούν να βρεθούν ξανά ο ένας απέναντι στον άλλον.



The black demon - Ο μεγαλόδοντας
Τρόμου
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ένας υπάλληλος αμερικανικής πετρελαϊκής εταιρείας ταξιδεύει οικογενειακώς στο Μεξικό για την επιθεώηση μιας εξέδρας πετρελαίου, όπου και εγκλωβίζεται εξαιτίας των ανελέητων επιθέσεων ενός υπερμεγέθους καρχαρία.



Invitation to a murder - Πρόσκληση σε φόνο
Μυστηρίου
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Μια ανθοκόμος που μελετά φανατικά αστυνομικές υποθέσεις προσκαλείται για αδιευκρίνιστο λόγο στην έπαυλη ενός αριστοκράτη μαζί με πέντε ακόμα αγνώστους. Όταν ένας εξ αυτών δολοφονείται μυστηριωδώς, καλείται να αναλάβει δράση.



The Boogeyman - Ο Μπαμπούλας
Τρόμου
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Ένας χήρος ψυχολόγος δέχεται έναν διαταραγμένο ασθενή, ο οποίος φεύγοντας αφήνει πίσω του ένα σκοτεινό πνεύμα που στοιχειώνει το σπίτι-γραφείο και στοχοποιεί τις κόρες του.



Mon crime - Το έγκλημά μου
Κωμωδία
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Μια φτωχή ηθοποιός ομολογεί ότι δολοφόνησε έναν σημαντικό θεατρικό παραγωγό, αλλά αθωώνεται καθώς αποδεικνύει ότι βρισκόταν σε άμυνα. Η δημοσιότητα της δίκης γίνεται το εφαλτήριο για μια λουσάτη επαγγελματική καριέρα, αλλά έχει πει πράγματι την αλήθεια;



The estate - Επίδοξοι κληρονόμοι
Κωμωδία
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πλουτίσουν, δύο αδελφές αποφασίζουν να κερδίσουν πάση θυσία την εύνοια της ετοιμοθάνατης θείας τους, ώστε να τσεπώσουν την κληρονομιά της. Αγνοούν, όμως, ότι ακριβώς το ίδιο σκέφτονται και μερικοί ακόμα συγγενείς τους.