Asteroid City
Κομεντί
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ένα σαββατοκύριακο του 1955, επισκέπτες καταφθάνουν σε ένα απομονωμένο χωριό της αμερικανικής ερήμου, όπου διοργανώνεται συνέδριο Νεαρών Αστροπαρατηρητών. Οι εργασίες του, όμως, θα διαταραχθούν από έναν απρόσμενο εξωγήινο επισκέπτη και ο στρατός θα αποκλείσει την περιοχή.



No hard feelings - Μαθήματα αποπλάνησης
Κωμωδία
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Για να μη χάσει το σπίτι της λόγω χρεών, η Maddie δέχεται μια πρωτότυπη προσφορά εργασίας: Πρέπει «να κάνει άντρα» τον ντροπαλό κι αντικοινωνικό 19χρονο γιο ενός πλούσιου ζευγαριού προτού αυτός ξεκινήσει το κολέγιο.



Chronique d'une liaison passagère - Το χρονικό ενός εφήμερου έρωτα
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Μια χωρισμένη μητέρα και ένας παντρεμένος άντρας γίνονται εραστές, έχοντας υποσχεθεί να βλέπονται μόνο περιστασιακά και χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις. Εκπλήσσονται, ωστόσο, από την ερωτική χημεία που σταδιακά αναπτύσσεται μεταξύ τους.



Marlowe - Ντετέκτιβ Μάρλοου
Φιλμ νουάρ
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Στο Μπέι Σίτι του 1939, μια γοητευτική και πλούσια κληρονόμος προσλαμβάνει τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Philip Marlowe για να εντοπίσει έναν πρώην εραστή της που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Μαθαίνει πως εκείνος σκοτώθηκε έξω από ένα ιδιωτικό κλαμπ με ύποπτες δραστηριότητες κι αρχίζει να υποψιάζεται ότι μπορεί να σκηνοθέτησε ο ίδιος το θάνατό του.



Mediterráneo - Mediterraneo: Ο νόμος της θάλασσας
Δραματική
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Βλέποντας τη φωτογραφία του τρίχρονου Σύριου Αϊλάν που βρέθηκε πνιγμένος στα τουρκικά παράλια, ο Ισπανός ιδιοκτήτης μιας εταιρείας ναυαγοσωστικών υπηρεσιών αποφασίζει το φθινόπωρο του 2015 να πάει στη Λέσβο για να βοηθήσει στη διάσωση προσφύγων. Σοκαρισμένος απ’ όσα αντικρίζει και πεισμωμένος από την αδιαφορία των αρχών, θα μετατρέψει την ολιγοήμερη αποστολή του σε έργο ζωής.



El agente topo - Μυστικός πράκτορας
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ προσλαμβάνει τον 84χρονο Σέρχιο για μια μυστική αποστολή: Πρέπει να παρεισφρήσει σε ένα γηροκομείο ώστε να εξακριβώσει εάν μία από τις ενοίκους ζει κάτω από αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.



Consecration - Καθαγιασμός
Τρόμου
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Μαθαίνοντας πως ο παπάς αδελφός της αυτοκτόνησε, η Grace ταξιδεύει σε ένα γυναικείο μοναστήρι στη Σκοτία, πεπεισμένη πως έχει πέσει θύμα μιας συγκεκαλυμμένης δολοφονίας. Ερευνώντας, θα αντιμετωπίσει έναν τοίχο σιωπής που μοιάζει να προστατεύει ένα πανίσχυρο, απειλητικό μυστικό.